Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2024, 13:35:00
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Încă o dată:
1.Nu statul ți-a interzis ție să mergi la Biserică și să ieși afară să plimbi pisica.
Ba da statul prin securistul Iudă Orban care acum e mare susținător Lasconi mi-a închis Biserica în nas de Paști și de Florii în 2020, tot la vot în 2020 în vară și în Decembrie nu mai era pandemie.
Nu mai era pandemie când plimbau mii de oameni o ștampilă de la unul la altul 14 ore de vot, când intrai într-o cabină unde a strănutat unul și când puneai mâna pe pixul cu care s-au semnat alte sute.

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
2.Nu statul sau oculta mondială ți-a impus să te vaccinezi, dacă totuși vrei sa mergi sa pupi moaștele lui Arsenie Boca
3.OMS, adică Organizația Mondială a Sănătății,nu te-a ucis și nu ucide oameni,ea te-a salvat prin aceste măsuri dure de la moarte, împreună cu Statul.
Nu m-a salvat de nimic statul, m-a îndatorat fără să-mi ceară voie și mă va jupui prin taxe și impozite pentru dezmățul lor nerușinat, timp în care nu s-a făcut nimic la nivel de infrastructură.

OMS ne-a băgat protocoalele alea cu Kaletra care au distrus pe unii internați cu redemsivir, cu oxigen băgat în plămân cu multă presiune.
OMS ți-a intezis hidroxiclorochina, ivermectina, medicamentele din Basarabia și altele pe care mulți și le-au luat pe sub mână

Citat:
4.VIRUSUL ,despre care CĂLIN GEORGESCU,zice că nu există, acesta ți-a interzis ție toate acestea.

OMS, Statul Român și măsurile luate împreună de aceștia au învins acest Virus,care a ucis milioane de oameni.

Oare pandemiile din trecut pe care vi le-am prezentat mai sus,tot așa de viruși inexistenți au fost provocate????
Pandemia asta a fost cea mai puțin nocivă raportat la 8 miliarde de locuitori, cât a fost mortalitatea de fapt și aia umflată că au interzis bolnavilor gravi accesul la spitale care erau în stadiu terminal.