Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2024, 23:08:56
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Ai menționat că tatăl tău este mason.Probabil in acest cadru s-au întâlnit și se cunosc.
Iorest,un om cu care eu dezbat de ani de zile aici pe forum, și îl respect indiferent de viziune,este pro dl Georgescu.
Chiar de la tine Nietzsche,nu mă așteptam să fi de partea lui Călin Georgescu.
Chiar în condițiile în care a fost și probabil încă este mason.
Atâta timp cât este LIBER să-ți exprimi opiniile,o fac.
Dacă greșesc undeva,accept orice argument susținut care să arate unde și cu ce am greșit.
Dacă ai timp, spune unde și cu ce am aberat în privința lui Călin Georgescu.
Ok. Vrei sa-ti spun adevărul, ti-l spun. Sunt mulți masoni în țară cu bani care au hotărât sa-l sprijine pe domnul Georgescu, inclusiv tata a fost printre ei. Și sincer îți spun că nu simt nicio urmă de vinovăție în privința acestui aspect. Motivul este unul singur, posibilitatea unui război nuclear cu Rusia în termen de maxim 2 ani. Acolo se îndreaptă din păcate vertiginos situația. Și România este folosită pregiur ca Polonia, de Europa și NATO drept scut. Iar asa ceva nu este acceptabil! După ce că ne desconsidera enorm, și nu vreau sa dau exemple ale lojelor din UK sau Franța, tata fiind mason de rang înalt, tratamentul lor ospitalier este unul jignitor. Trecem peste nu e o problemă, însă în momentul în care toate obiectivele strategice Nato din România sunt făcute public cât și ca avertizare către Rusia atunci noi suntem o țintă enormă în cazul unui război nuclear. Iar aceste "dezvăluiri" au fost făcute deliberat. Ce dorim?
În caz de război iminent, în cel mai scurt timp să aderam la un statut de neutralitate, axact ca Elveția, pentru ca suntem o țintă prea mare în caz de escaladare. Nu putem face față în cazul unui asemenea conflict, e imposibil! Ca și spre Ucraina, un ICBM ne lovește în jumătate de oră în perimetrul unor 6 obiective strategice nu doar unul... cel de la Deveselu. Este singura opțiune ca această țară sa nu ardă în totalitate! Noi suntem văzuți ca mielul de sacrificiu în cazul unui asemenea război, și de Nato dar mai ales de UE.
Aegroto dum anima est, spes est.
Reply With Quote