![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe de altă parte, și eu sunt de părere că dacă totul ar fi închis duminica, această zi și-ar redobândi prestigiul de "zi altfel" – pentru unii sărbătoare, pentru alții măcar de odihnă. Însă credința nu va spori dacă interzici ispita; din contră, ea are nevoie de tentații pe care să le refuze, ca să se contureze prin delimitare și să se întărească în bine. Ele sunt și un turnesol al stării noastre duhovnicești; fără ele n-am ști cât de prost stăm. Talibanii, spre exemplu, interzicând tot, au devenit oare mai buni? Am mari îndoieli. În schimb, și-au dat motive să-și închipuie că da. P.S. Apropo de minciunile lui C.G. la care te rugam să iei aminte, Iorest, pentru că propagarea lor va aduce mult rău, iată două grave: 1) "Supermarketurile declară profit zero" (adevărul: au declarat cca 2 miliarde lei profit pe 2023, verificabil pe Termene.ro); 2) Tot ele nu vând produse românești. Adevărul, conform unor surse oficiale: cca 70% din produsele din supermarket ar fi românești. Prin urmare, boicotarea SM îi lovește mai ales pe aceștia. Acum eu te întreb dacă tu crezi că de naiv face el astfel de afirmații, ori din dragoste pentru poporul român.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 11.02.2025 at 12:01:10. |
|