Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2025, 12:33:15
ALARIC ALARIC is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Nu stiu ce înțelegeți voi prin voluntariat la lopata. Da, se poate da la lopata, dar voluntaRULUI trebuie să-i asiguri transportul, cazarea, masa, in regiunea unde presteaza datul cu lopata. Evident guvenul oamenilor trebuie sa creeze niste coridoare de facilitati, armata, corturi, alimente, samd.
In caz contrar, voluntariatul asta se transforma in cosmar financiar pentru voluntarii din alte localitati preturile pentru toate cheltuielile aferente voluntariatului fiind ca la nebunii de legat.
Vorbesti de un voluntariat contractual, care se intampla pe la firme, ong-uri etc., cand sunt evenimente din astea nu mai e timp de contracte. Imi aduc aminte la inundatiile din Spania, cand au murit si multi oameni. Au fost multi voluntari acolo, s-au mobilizat bine spaniolii, insa fara steaguri si propaganda. Bineinteles au incercat si niste politicieni sa-si traga ceva voturi de acolo dar nu le-a mers. Imi aduc aminte ca chiar si regele lor aflat in vizita a fost stropit cu noroi de sinistrati.

Nu mai stiu cine zicea dar mi-a placut. ca spaniolii sunt tot niste romanasi, dar au prins o repartitie teritoriala mai buna, nu i-au avut ca noi pe turci si rusi prin apropiere.

Last edited by ALARIC; 05.08.2025 at 12:38:00.
Reply With Quote