![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si lui CG i s-ar fi intamplat la fel, nimneni nu remarca ce construise el acolo anterior, daca nu aparea in prim plan pe tic tok Deci hotaratoare a fost expunerea brusca si masiva ,aprecierea celor multi a venit abia pe urma, in ultimele zile,la care a contribuit si faptul ca au crezut ca si altii au fost impresionati. Citat:
Vorbesc de cei ca noi,necunoscuti, agitati,care vrem sa facem bine,sa fim cunoscuti,dar care nimeni nu ne baga in seama , caci nu vorbim banalitatile care le zic cei din frunte.Noi nu avem nici o sansa,si zic de partide mici,organizatii, caci cei mari nu te lasa sa intri. De aceea sponsorizarea lui CG de catre rusi cu audienta a fost incorecta fata de miile de oameni revolutionari care au ceva de spus in tara asta. Citat:
Nu are cum sa nu castige tura viitoare , daca nu isi bate iar singur cuie in talpa si nu sperie iar populatia.In multe taril a venit extrema dreapta si in unele tari a si trecut entuziasmul , ca se vede ca sunt si ei doar niste vanzatrori de iluzii in plus,atunci cand nu provin dintr-o tara mare ca nazistii sau rusii. Eu ti am zis despre mine ca ma feresc de iluzii ,si daca votez,votez rational ca sa imi conserv serviciul viata , din frica. Nu imi pun sperantele in guvernul actual sau in AUR, ci doar in valorile crestine care uneori mai patrund in politica pe unde nu te astepti |
|