![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu știu dacă dreptul canonic are si excepții cum e situația de față. Aici numai un teolog poate spune. Părerile Preoților sunt împărțite in cercul unde ne învârtim noi. Nu este o părere unanima. Cred ca ar fi bine si pentru starea psihica a Maicii, sa nu o apuce disperarea ca nu se mânuiește din cauza ca moare in lume. Poate Bunul Dumnezeu se va indura de dansa si va găsi loc. Din ce am cautat la azilele de maici(puține avem in tara noastră) nu îngrijesc Maici, ci acolo sunt Maici care îngrijesc vârstnici civili. Prin urmare greu de tot. Mi se pare ca nu suntem pregătiți pentru astfel de situații. Rugati-va va rog pentru dansa! Mulțumesc! Iertare! |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 23:45:09 |
| Sfintii Parinti se adresau tuturor persoanelor sau doar unui grup/categorie?? | 52ZIZO | Biserica Ortodoxa Romana | 21 | 28.08.2010 10:38:45 |
| Arhimandritului Lazar Puhalo din anul 1989 adresata unui grup de catehumeni | patinina34 | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 28.12.2008 01:20:50 |
| Pelerinaj cu grup, duminica | Z.Lidia | Pelerinaje la locuri Sfinte | 4 | 26.05.2008 06:35:18 |
|
|