Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2026, 13:00:10
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Da sigur după capul tău George Simion nu are nici 100.000 de voturi
Eu cred că la modul real Simion nu are nici măcar 100 (una sută) de voturi reale, n-am întîlnit până acum în zeci de ani de când se tot agită „viermele” ăsta pe spatele valorilor românești (ca să le „paraziteze”, evident) nici măcar un om care să afirme la modul serios că ar fi vreun fan al lui Simion, pur și simplu inclusiv la nivel „social” nu am perceput să fi existat vreodată vreo „emulație” în jurul acestui șarlatan, nu există și n-a existat niciodată așa ceva, poate doar ceva „emoții” ale unor tineri și naivi manipulați pe vremuri când escrocul Simion „parazita” subiectul unionismului, însă între timp, dincolo de faptul că escrocul și-a dat complet „arama pe față”, cei mai mulți sau probabil toți acei naivi prostiți de Simion și de agenturile secrete din spatele lui l-au „șters cu totul din agendă” pe șarlatanul cu tricolor.

(Apropo de șarlatanul cu tricolor, poate unii n-au observat că mai nou șarlatanul poartă tricolorul românesc pe post de șervețel, de hârtie igienică, probabil ca să își șteargă de pe la gură din unsorile și beuturile de la „chefurile cu lăutari” despre care vorbea partenerul de petreceri Gușă „Kuszmyn” în emisiuni ale „vrăjitorului” Dan Diaconescu.)

scorul real al AURului este mult, infinit mai mic decât ceea ce prezintă escrocii și iluzioniștii din domeniul așa-ziselor sondaje de opinie și din presă, se poate înțelege în primul rînd pe baza faptului că, fiind printre agenturile de bază ale Sistemului, atunci sînt promovați de Sistem, iar pe de altă parte a se vedea spre exemplu scorul real al Ancăi Alexandrescu de aprox. 6,66% pe care l-ar fi luat la recentele alegeri din București, acel scor fals de „22%” fiind de raportat la prezența scăzută de 30-33% la vot.