![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Florile, sau Intrarea în Ierusalim, pentru mine deși este o sărbătoare de practic ieșire din Postul Mare, rămâne o sărbătoare care mă lasă cu un gust amar.
Citind din Evanghelie, vedem cu amărăciune și tristețe sfâșietoare cum același popor care și aruncau hainele, veșmintele în fața Mântuitorului nostru călare pe măgăruș, ACELAȘI popor îl va trăda FIX PESTE TREI ZILE. Nu mai mult, ci 3 TREI ZILE!! În trei zile poporul l-a trădat, strigând ca descreieratii RASTIGNITI-L!!!…asta vorbind de iubire pentru Hristos, și vai ce bine este sa rupem ramuri de salcii pentru a celebra profunda noastră iubire. Care iubire? Oare noi în locul lor, cum am fi procedat? Lumea aștepta de la el să devină Eliberatorul lor de sub jugul roman, este adevărat, însă oare faptul ca Iisus s a declara apolitic refuzând să fie liderul luptelor lor lumești înseamnă ca poate fi trădat și ucis? Continuând s citim Evanghelia, ce vedem imediat după Intrarea Domnului în orașul sfânt. Faptul ca Iisus nu face altceva, nu face baie de popor, ci se duce direct în Templu pentru a se ruga. În schimb ce vede el acolo? Vânzători și Cumpărători cărora pe loc a început să le răstoarne mesele. Noi ce am făcut astăzi în curtea bisericii? am fost foarte politicoși cu vânzătorii, să nu cumva să i deranjăm din activitățile lor comerciale. În aceste condiții oare mai putem noi aștepta ca Dumnezeu să ni se adreseze direct? Prin: Vindecări Prooroci Minuni Unde sunt acestea în rândul nostru? Unde sunt vindecările miraculoase, unde sunt minunile, de ce nu mai avem Prooroci? Așteptam în pace și cu multă răbdare. Doamne ajută! Deși de astăzi, NU MAI ESTE DESPRE NOI! Gata, s a terminat cu Doamne miluiește- e PE NOI, PE MINE, PE BUNICA. DE ASTĂZI, s nu uita am c pana Duminică viitoare de Paști, ESTE DESPRE MÂNTUITOR. Gândurile noastre, rugaciunile, meditațiile, conversațiile, se vor îndrepta NUMAI CĂTRE EL și suferința Lui.
Revelația monumentală oferita nouă RECENT de Dumnezeu drept dovadă a revărsării DUHULUI SFÂNT: Poveștile despre Baba Yaga , Hansel și Gretel, Scufița Roșie, vampirii șamd nu numai ca sunt reale și DOVEDITE ci se și derulează de sute și mii de ani pe Pământ. SĂ LUĂM AMINTE…ca negreșit vor urma altele! |
|
|