![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Imi place mult de tot ce si cum a scris Believer, dar cred ca mai bine ar fi sa spunem "nu vrem sa pacatuim cu nici un simt", in loc de "nu avem voie"...
Lucrurile acestea sunt atat de delicate, atat de gingase ... ca orice lucru ce tine de Dumnezeu, de iubire, incat nu cred ca poate fi rezolvat cu un forum. Pentru asemenea probleme cred ca exista preotii duhovnici. Ratiunea se poate infumura si poate impietri inima, dar iubirea ne-o tine mereu vie si calda, catre Dumnezeu si catre oameni, asa ca de-aia nu trebuie facut din credinta o problema de dezbatere, de citate, de impuneri... Cu toate acestea trebuie sa vedem cum dam cezarului cele ce sunt ale sale, iar lui Dumnezeu, cele ce sunt ale lui Dumnezeu. Doamne ajuta tuturor! |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Relatiile dintre Biserica ortodoxa din Moldova si cea din Transilvania | STEPHAN | Istoria bisericii | 8 | 16.10.2012 18:40:45 |
| Despre desfranarea intre sot si sotie | ionut12 | Generalitati | 136 | 14.05.2011 14:04:54 |
| Femeia:sotie,mama,profesionista | caty_deea | Nunta | 52 | 06.01.2011 11:54:57 |
| Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 09:06:45 |
| Relatiile dintre preoti | dorinastoica14 | Preotul | 12 | 29.03.2010 14:01:59 |
|
|