Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2008, 18:05:58
wertygo wertygo is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit

Iustin Parvu poate sa ajunga sfant ,asta nu inseamna ca tot ce spune este adevarat. Toti cei de la Petru Voda stiu ca el s-a lepadat in scris de Hristos ca sa iasa din inchisoarea comunista si considera ca e un lucru bun caci altfel nu l-ar mai fi avut ei acum. Compromisul nu e bun caci daca era un duh mai puternic in comunistii aceia, l-ar fi omorat imediat dupa ce a scris lepadarea si l-ar fi dus la talpa iadului. Parintele Xenofont l-a certat in fata obstii deoarece era de fata cand un preot de mir l-a intrebat daca poate sotia sa sa-si puna sterilet,iar el a zis ca daca nu se poate altfel sa-si puna. I-a multumit Parintelui Xenofont si regreta ca nu stia ce inseamna sa-si puna sterilet. Mai are pe acolo un rasofor pe care l-a crescut de mic si care pe multi frati de treaba si cuminti i-a scos din manastire. In loc sa-l izgoneasca pe el ar prefera sa plece toata obstea. A mai trecut pe acolo un frate care zicea ca cine nu plange in fiecare zi nu are voie sa se impartaseasca si l-au luat de nebun,iar acum cand Iustin zice acelasi lucru eu ce sa cred despre el Sa te interesezi la Petru Voda daca este adevarat ce ti-am zis. Toate aprecierile pentru faptul ca nu s-a spalat de 8-9 ani si nu miroase urat dar daca si asta e o vraja

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Preoti de tara sau preoti de oras? paulac Preotul 38 26.06.2013 10:55:03
Cartea ortodoxă între cenzura patriarhală și pretențiile librăriilor moderne Remus Generalitati 32 17.05.2010 09:36:13
Parintele Steinhardt - CRESTINISMUL RESPINGE PROSTIA SI PASIVITATEA LAȘĂ CA PE EREZII andrei_im Generalitati 49 15.01.2010 01:01:10
Articol de contine erezii in ziarul Lumina mihailt Biserica Ortodoxa Romana 7 23.09.2008 14:13:45