![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
E clar ca noi gandim diferit si vedem fiecare viata din alte puncte de vedere. Moartea nu e un blestem ci e un blestem sa nu mai fi iubit de Dumnezeu. Scumpa este inaintea Domnului moartea cuviosilor Sai. Necrestini se tem de moarte pt ca pierd lumea, pierd nepotii si rudele pierd viata si asta pt ca nu cred ca Hristos este VIATA vesnica, sau nu cred ca rudele si nepotii pot fi vii dupa ce mor. Sarbatori fericite! Sa te bucuri de familia ta si de Dumneze desigur ! Caci de natura te poti bucura doar cand ai cu cine sa te bucuri de ea, altfel ea iti poate deveni ca ghimpele unui trandafir : frumos dar foarte dureros.
|
||||
|
||||
|
Si te rog sa imi dai exemple clare prin care sa respect natura, inafara vorbelor goale de care dispun din abundenta.
Chiar astept sa vad cum imi pot indrepta indiferenta desi sunt cam "sceptic" . Sunt multe exemple cand Dumnezeu a protejat natura (si animalele) ca sa se vada ca omul nu trebuie sa fie nepasator fata de ce il inconjoara, insa sincer din nestiinta si indiferenta(cum ai zis si tu) eu nu stiu vreo masura ca sa pot schimba raul de care zici. Astept sfaturi practice.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Curiozitate | Zeytin | Botezul | 2 | 11.02.2013 23:59:22 |
| curiozitate | soulonfire | Generalitati | 5 | 02.10.2011 22:59:41 |
| o curiozitate | roxicka | Generalitati | 6 | 13.09.2010 18:56:18 |
| CURIOZITATE | Clausemi | Generalitati | 26 | 05.07.2008 09:54:07 |
|
|