![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu poate crea oricând o lume noua.
Ecologia e o deviatie ca multe altele. Desigur e placut ca natura sa fie nealterata, dar e o placere lumeasca. Dumnezeu ne cheama la vesnicie, nu la lumea trecatoare de acum. |
|
|
|||
|
|||
|
ce sa facem daca romanii cumpara la masini, se duc cu ele peste tot si polueaza....sunt un ecologist, si va jur ca nu le mai suport....pe aceste masini....toata ziua se duc si pana la paine...blocheaza ratb-ul sambata noaptea...e ceva de groza...ce amenzi le-as da ....
|
|
|
||||
|
||||
|
Natura si vietuitoarele sale sunt o placere lumeasca?!
Ecologia o deviatie?Dar tu negi viata insasi si pe Dumnezeu odata cu ea! Ce replica sa mai dai la asemenea rationament...mai ai ce?Trist,foarte trist...pe cuvant. Cu o astfel de gandire e normal sa fuga atat de multi de biserica ortodoxa si sa caute refugiu si raspunsuri in altele.Cu toate acestea,sper ca nu toti cei care fac parte din aceasta biserica gandesc in acest mod.Ar fi nespus de trist... Totusi,am cunoscut mai demult un preot calugar,foarte cunoscut in lumea ortodoxiei,dar nu o sa-i dau numele,care am vazut ca gandeste altfel in aceasta privinta.Sper din tot sufletul sa fie mai multi ca dansul! |
|
|
|||
|
|||
|
Eu am argumentat de este o aberatie. Daca nu poti sa argumentezi, taci.
|
|
|
||||
|
||||
|
Si care este argumentul?Ca Dumnezeu poate creea oricand o lume noua?Asta consideri dumneata un argument?
Asa ti-a spus El:"Fiule,puteti distruge toata creatia mea dupa bunul plac,ingrijiti-va de cele vesnice doar,in rest traiti legati ochi si cu urechile astupate?" Si de ce sa tac?Aici face legea pumnul pus in gura interlocutorului? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu ti-a pus nimeni pumnul în gura, dovada ca postezi din nou. Era un apel la bun simt.
Da, e un argument. Tu continui sa delirezi fara argumente. |
|
|
||||
|
||||
|
http://www.youtube.com/watch?v=3n31Y3Eeqic
Draga domnule,daca dumneata consideri acela un argument "solid",atunci le voi folosi si eu pe ale mele.Si anume:consider ca Dumnezeu isi iubeste intreaga creatie,care cuprinde pe langa oameni si animale,plante si absolut orice constituie natura. Consider ca o parte de dumnezeire se afla in orice particica a acestui univers.Suntem parte dintr-un intreg si totul trebuie sa coexiste in armonie.Daca restul intregului este afectat,inevitabil vom fi si noi. Batjocorind sau inchizand ochii la batjocorirea acestei creatii,ne facem partasi la distrugerea ei. Dumnezeu trebuie privit cu sufletul,dar eu vad ca multi de aici il privesc printr-un ciob de sticla sparta si spun ca acela este adevarul si ca l-au gasit pe Dumnezeu. Nici nu e de mirare ca o mana de oameni influenti fac legea pe acasta planeta,restul au mintile spalate intr-un fel sau altul si pot fi manipulati cu usurinta,in asa fel incat sa nu mai stea nimanui in coaste! |
|
|
||||
|
||||
|
Ai dreptate Ovidiu,ma scuzi...nu am citit eu atent.
|
|
|
|||
|
|||
|
Foarte buna intrebare!
Eu cred ca nu doar ecologistii trebuie sa se ocupa,ci noi toti,noi cei care suntem oameni si stapanim,pe perioada vietii,pamantul;"flora,fauna si intreg Terra".pentru ca ne pretindem oameni si mai mult decat atat,Slujitori ai Celui care a creeat toate acestea.Deci,in primul rand din respect pentru credinta noastra trebuie sa protejam toate acestea,se impune de la sine,si-n al doilea rand pentru ca,de fapt stirpindu-le in picioare,ne taiem creca de sub aceleasi picioare,caci toate acestea reprezinta un ecosistem care ne avantajeaza numai daca il respectam cum se cuvine. Dar nu suntem nici pe departe credinciosi,ci niste avari,poate ca mai avari decat a putut concepe insusi Dumnezeu cand a creeat toate acestea,altfel poate ca ne-ar fi dat sa ne ajunga...ca nu ne mai saturam de atata profit si de atata distrugere,uneori creeata doar din placere.Si mai grav! La acest capitol,no comment!N-am inteles niciodata cum poate exista atata foame pe pamant,in timp ce 2%dintre oameni detine toata hrana omenirii...cum poate sa o suporte?Nu este prea mult pentru ei?Nu!,pentru ca omul nu are limite,dar animalul Da,si ma intreb uneori,de ce ne-a fost data oare aceasta superioaritate a ratiunii,ca sa ne inalte sau ca sa ne doboare,caci noi,NE TOT AFUNDAM IN NEPASARE!!!!
|
|||
|
|||
|
Draga heaven, inteleg ce spui, dar lasa discutia pe animale.ro.
Calitatea de "iubitor de animale si natura" nu are absolut nimic a face cu ortodoxia! Mila propavaduita de BOR nu te trimite sa iti bagi picioarele in rahat de caine, nu te trimite sa scoti pisici de prin canale, nu te pune sa cheltui banii pt cutia milei pt tratamentul unor animale amarate si chinuite, nu te pune sa cureti raia,nu te pune sa dai banii pt mancarea ta de post pe mancare pt adaposturi... Nu. Biserica iti spune sa te rogi! Si nu cumva sa iei atitudine, nici pt animale, nici pt cauze ecologice. Pt ca trebuie sa respecti si sa accepti stapanirea. Got it? Are un user pe acolo o semnatura de genul "heaven goes by favour. If it went by merit, our dogs would go in, and we would stay out". Sincer, nu as vrea un rai fara animale, fara cainii mei, fara toate animalutele pe care le iubesc. De multe ori am impresia ca in cainele meu, Dumnezeu de fapt mi-a trimis un ingerash... Si ingeri mi se par ca au fost si sunt si cainii mei care au plecat din lumea asta... Si asa sunt toti cainii... buni, cu sufletul daruit oamenilor inca dinainte de a se naste. Si noi ii chinuim, ii lovim, ii inchidem cu nepasare in locuri insalubre, ii torturam cu buna stiinta... e ca si cum am avea cate un lagar in fiecare oras, dar am zice "ei, asta este, ce pot eu sa fac". Daca ar fi lagare pt oameni,oare atitudinea ar fi la fel? Cat despre poluare si mediu... bunul simt care lipseste cu desavarsire la romani... asta e de vina. Transforma in groapa de gunoi orice loc prin care trec. Si nu au pic de respect fata de natura, fata de animalele salbatice,se cumporta ca niste circari care vor sa imblanzeasca, si sa distruga tot. Fiecare poate face ceva, cat de mic,conteaza. "we can do no great things, only small things, with great love"-asta a spus maica tereza. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Curiozitate | Zeytin | Botezul | 2 | 11.02.2013 23:59:22 |
| curiozitate | soulonfire | Generalitati | 5 | 02.10.2011 22:59:41 |
| o curiozitate | roxicka | Generalitati | 6 | 13.09.2010 18:56:18 |
| CURIOZITATE | Clausemi | Generalitati | 26 | 05.07.2008 09:54:07 |
|
|