Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2008, 12:24:27
eea eea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.11.2007
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit

Ma alatur si eu lui Cristi si fac si eu bilantul.Postul acesta a fost postul bucuriei pentru mine pentru ca,dupa indelungi cautari,Dumnezeu a randuit ca eu sa gasesc duhovnicul care sa-mi fie ca un tata.Ce cadou frumos..acum in ultimele zile din post.Dupa intalnirea cu acest parinte,urmata de o marturisire am capatat in suflet o traire pe care nu am mai avut-o niciodata..un fel de pace,liniste dar si pocainta...amestecat cu inca ceva...Postul acesta a fost cel mai roditor pentru mine cu toate ca nu l-am tinut nici pe departe asa cum ar trebui si cum multi crestini o fac..dar am intrezarit lumina..care sa ma duca pe drumul bun..Eu mi-am primit cadoul mai devreme chiar de la Dumnezeu...un duhovnic.Va doresc ca aceste ultime zile de post sa fie incununarea a tot ceea ce ati incercat sa faceti pe parcursul lui,mai ales ca tocmai acum vrajmasul ne ispiteste mai mult...si va rog sa ma iertati,toti cei de pe forum,daca v-am gresit sau ispitit in vreun fel.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cateva constatari banale.... victortiti89 Generalitati 24 30.05.2011 22:53:31
O nelamurire+cateva recomandari Scotianul Generalitati 9 15.06.2010 03:26:34
Cateva cuvinte despre "catolici" + cateva dogme andrei_im Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 8 21.02.2010 15:06:08
Cateva nelamuriri zoridezi Din Vechiul Testament 17 28.09.2009 18:41:21
Cateva lamuriri achimovjan Impartasania (Taina Euharistiei) 6 18.07.2008 13:04:35