![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
daca ai fi mers la Biserica, nu ai fi avut cum sa nu observi tinerii care sint ca in acelasi numar cu batrini, dar mai ales copii. asa ca, eu zic sa lasam prejudecatile deoparte in ceea ce priveste virsta celor care merg la Biserica. Doamne, ce gindire. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Draga Constantin:
Asta e ceea ce ducem noi si in strainatate. Santem mutilati sufleteste din cauza comunismului insa speranta e unica in Dumnezeu, asta ne salveaza pe noi toti. Timpul vindeca ranile, zicea cineva odata. Ma intreb copiii, de ce ar fii tristi? Mama mea imi spune ca biserica e plina de copii!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Depinde prin ce prisma privesti! Una e sa te uti peste capetele din biserica si sa constati prezenta de care amintesti si alta e sa privesti prin prisma duhovnicului, prin urechile caruia trec toate cate nu le vezi prin prima prisma! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cine trebuie sa poarte de grija poporului:guvernul sau biserica? | dorinastoica14 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 52 | 12.10.2012 18:46:50 |
| Miscarea de rezistenta a poporului roman impotriva deznationalizarii | mihailt | Generalitati | 152 | 08.04.2010 03:53:03 |
| Despre cultura poporului Canadian | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 25 | 12.01.2009 06:02:11 |
| Dreapta credinta a poporului roman | phradmon | Biserica Ortodoxa Romana | 33 | 26.10.2008 11:57:00 |
| Nevoia de Dumnezeu a poporului | danyel | Generalitati | 21 | 12.02.2007 14:49:03 |
|
|