![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da,Cristi,stiu,dar conteaza ca pe un om il cheama Jules sau Alejandro sau mai stiu eu cum decat Gheorghe?Eu la asta ma refeream.Wertygo cum poti sa spui ca preotii ar trebui sa nu boteze copii care nu au nume ortodoxe?Ar fi comunism.. |
|
||||
|
||||
![]()
Am vrut sa-ti trimit un mesaj privat, dar nu am reusit. Alin, ai dreptate, dar odata botezat , trebuie respectat numele dat ca atare. Dumnezeu le judeca pe toate, noi ne supunem si ne respectam numele dat la inceput de viata si cu care plecam din asta lume. Restul le judeca Dumnezeu . Ai un nume frumos, iubeste-l pentru ca e dat in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh.
|
||||
|
||||
![]()
Copiilor ce nu au nume crestin pus de parinti, preotul ii poate ADAUGA si un nume de CRESTIN! Parintii vor intelege asta mai tarziu si le va parea rau ca nu au dat de la inceput nume de crestin sau numele unui Sfant! sau se vor bucura cand vor intelege de ce preotul i-a pus si numele unui Sfant, nume de crestin!
|
||||
|
||||
![]()
Pana la urma draga Geo, omul , nu am vrut sa spun romanul, nu intelege, nu pricepe din N motive printre care lipsa unei slabe educatii , Biserica Ortodoxa Romana , ar trebui sa intervina mai ferm , daca fenomenul in sine degenereaza prea mult. O hotarare in acest sens, a Sfantului Sinod ar fi binevenita.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce carte v-a marcat/placut? | sergiu | Generalitati | 289 | 05.06.2014 09:36:16 |
Amintiri din copilarie. Ce fel de roade ati vazut la alti crestini care v-au placut | spre_rasarit | Generalitati | 12 | 24.09.2011 10:07:25 |
Documentare care ne-au placut | NeInocentiu | Generalitati | 3 | 10.09.2011 11:01:06 |
Nume Botez (in functie de nume ceftificat si sex copil) | Tatic | Botezul | 3 | 14.12.2008 21:25:10 |
nume | livadarufelix | Botezul | 16 | 27.01.2008 18:52:58 |
|