Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2009, 21:22:40
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit La Pucioasa se minte “ de îngheață apele”. Cap. I : Pietrele vii

[COLOR=purple]10. Misterele Pucioasei .[/COLOR]
[COLOR=purple] L[/COLOR][COLOR=purple]a Pucioasa se minte “ de îngheață apele”. [/COLOR][COLOR=blue]Cap. I :[/COLOR][COLOR=purple] Pietrele vii[/COLOR]
(Partea a II-a)

Și mai zicea Maria, printr-un alt eMail, spus tot la beție de cuvinte, că ea e fidelă lui Hristos, care e Adevărul (cităm):

[COLOR=blue]…căci pe mine nu eu, ci Bărbatul meu desăvârșit, Hristos, mă apără. El este normalitatea mea…[/COLOR]

Văzând la Pucioasa atâta “[COLOR=blue]normalitate[/COLOR]”, în care nu mai deosebești minciuna de adevăr, de-aceea îmi ziceam eu cu amărăciune în motto: “Minciuna stă cu fetele la masă… și fac împreună cea mai bună casă”.
Dar, dacă m-am înșelat? Dacă într-adevăr, artiștii Zidaru or fi rămas fideli Liderilor Pucioși, și eu mă fac de râs, susținând la rândul meu o altă minciună?
Ei bine, sunt nevoită să recunosc că artiștii Zidaru într-adevăr au rămas fideli, dar numai declarativ și teoretic, adică numai “[COLOR=blue]lucrării de la Pucioasa[/COLOR]” și “[COLOR=blue]Cuvântului lui Dumnezeu care coboară acolo începând cu anul 1955, prin Sfânta Virginia[/COLOR]”. Practic însă, “Cuvântul” îi legitimează în mod sistematic doar pe cei doi Lideri, ca fiind singurii reprezentanți și locțiitori ai lui Dumnezeu pe pământ. Or, eu nu pot să nu observ că artiștii Zidaru s-au săturat până la îngrețoșare de fițele, mofturile și statura necreștinească a Celor Doi Lideri Maximi, care au pus mâna pe hățurile “[COLOR=blue]lucrării de la Pucioasa[/COLOR]” de o bună bucată de vreme și nu vor să le mai dea drumul. Totodată, artiștii Zidaru sunt profund îndurerați și dezamăgiți că timpurile frumoase de altădată, pe când la Pucioasa domnea o adevărată frățietate creștină, par să fi apus pentru totdeauna odată cu instaurarea [COLOR=blue]dictaturii[/COLOR] celor doi Lideri. Aceasta este trista realitate, chiar dacă unora ca Maria nu le place să recunoască adevărul: noua poziție a celor doi artiști plastici, de “trezire la normalitate” (deși pare ușor contradictorie cu inerția lor evidentă, dar explicabilă), a devenit o situație care acum deranjează pe toată “lumea bună” de la Pucioasa, dar în primul rând pe Liderii Pucioși și pe ciracii Lor(“fetele Lor”) care le cântă dulce în strună.

E gerul Bobotezei. Afară e ger de crapă pietrele.
Dar unele pietre sunt încăpățânate, dau semne de răzvrătire și tot nu vor să crape odată! Sunt “[COLOR=blue]pietrele vii[/COLOR]” de la Pucioasa.

[COLOR=#993366]Articol scris pe 11 ianuarie 2008[/COLOR]
[COLOR=#993366]Anca Ionescu-Târgoviște[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]13 februarie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
Vechi 11.02.2009, 21:31:36
Banned

Implicit

Vsovi, ai început să faci și tu remarci răutăcioase. Estera este un nume nobil, purtat de o femeie de ispravă din poporul lui Dumnezeu, și tocmai de aceea multe fete(în special în Moldova), îl poartă cu demnitate. Tot în Moldova se întâlnește și numele de Ciprian, dacă vrei să știi: acum nu trebuie să ne năpustim asupra Esterelor și Ciprianilor și să-i acuzăm à l'aveugle de apartenență la catolicism sau la protestantism.
Anca Estera mărturisește în scrierile ei că e creștină ortodoxă; n-ar trebui să-i dăm crezare, până la proba contrară?
Vechi 11.02.2009, 21:49:46
Banned

Implicit

[COLOR=blue][COLOR=Black]Dragă Vsovi,
Aș dori să remarci într-o postare anterioară (Art. 12, Cap. VIII) următorul pasaj din CLD:[/COLOR]

Mi-e rana adâncă și durută, și mereu Mi-o deschide [/COLOR][COLOR=#ff6600](sic!) [/COLOR][COLOR=blue]cei ce Mi-au făcut-o, și-Mi sângerează pe trup rana, căci Eu am trupul cel de după înviere, și-Mi sângerează trupul Meu cel înviat din moarte, tată.

[COLOR=Black]Iată dovada clară că nici măcar pucioșii nu vor agrea formula ta eretică "Hristos-Duhul", cu care ne-ai intoxicat pe acest blog de vreo 20 de postări încoace. Hristos nu Se mai desparte de trup, după a Sa Înviere. De asemenea, am mai văzut că ai mai lansat o aberație ( că așa e când te joci cu cuvintele așa cum se joacă copilul cu lopățica în nisip) : Zici că sunt doi Fii: Unul e Iisus, și Altul e Duhul Sfânt, care vin de la Tatăl. Faci o eroare fundamentală: numai Iisus e născut din veci din Tatăl, deci este Fiu; în timp ce Duhul Sfânt e purces din Tatăl și trimis în lume de Fiul (la Cincizecime), deci nu poate fi la rândul Lui Fiu.[/COLOR]
[/COLOR]
Vechi 12.02.2009, 11:00:34
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florina77 Vezi mesajul
VSovi, vorba lui baniutilizati: tu n-ai treaba? n-ai serviciu? n-ai scoala? nu mananci si nu dormi? de ai timp sa scrii atat de mult si agramat incat plictisesti pe toti? Ca in curand numai tu o sa mai scrii pe acest topic.
Cand am vorbit de "prorocita" de la Pucioasa, ale carei scrieri o sa devina in curand o biblioteca intreaga, nu m-am referita la Virginia, ca ea n-a scris nimic, ci doar a vorbit in stare de posedare si cei din jurul ei au scris. Ci m-am referit la urmasa Virginiei, cea ale carei scrieri sunt postate pe internet si pe care le citesti tu cu credinta ca sunt "gura lui Dumnezeu".
Dar dupa cum pomul dupa roade se cunoaste, insist sa te informezi mai mult asupra credintei tale (desi nu cred ca-mi vei asculta sfatul, din moment ce ai o cultura religioasa atat de saraca, cum insuti sustii) si sa-i cunosti personal pe cei din "Cetatea Sfanta"...
domnule, voi cand nu mai avetzi argumente, shi cand ar trebui sa recunoashtetzi ca suntetzi in eroare, voua inshiva ca pe mine nu ma priveshte, atunci decat sa va smeritzi ca macar sa va punetzi intrebarea: "Doamne, oare nu cumva noi greshim? nu noi suntem rai? nu noi osandim pe nedrept? nu noi suntem defapt asemenea jidovilor antichrishti din vechime, nu noi suntem plini de ereticul shi sectantul- ortodox interior?" nu pentru ca sa va indoitzi ci ca sa va smeritzi, deci in loc sa va punetzi pe drept aceasta simpla intrebare, cerand ajutor de sus ca este evident ca suntetzi nedreptzi shi orbi, shi cu rea credintza, shi plini de barfa ucigashe shi care cere razbunare, caci minciuna se da drept adevar, dar chiar daca ar fi adevar ca cineva este eretic nu ai voie sa te razbuni dumneata ci sa lashi in seama Lui Dumnezeu, deci in loc sa va ceretzi iertare Domnului ca ducetzi shi pe altzii dupa voi fiind sculishoarele/unelte ridicate de cel rau shi ale proorocului mincinos, gLumeail... voi in loc sa va punetzi intrebarea ori sa va ganditzi cum o sa raspundetzi la intrebarea data de Dumnezeu: "Saule, Saule, pentru ce ma prigoneshti?" ori ca sa va pregatitzi sa raspundetzi la prima intrebare de la judecata care va fi cum spune CLD: "pentru ce n-ai crezut?" ori sa-tzi dai seama ca moartea a venit nu atunci cand vine moartea trupeasca ci atunci cand atzi shi murit deja in momentul in care : "oridecate ori ... unuia dintre aceshtia mici ai Mei, unei cirtutze ori unei iotutze mici shi dragi, unui sarman ori hororopsit, nu le-atzi facut atunci Mie nu mi le-atzi facut" deci "ducetzi-va de la Mine" va spune Domnul deci iata ca deja suntetzi/suntem mortzi "oridecate ori", deci o singura data unuia am greshit shi am facut bine la totzi, dar unuia am greshit, o singura data n-am ascultat... deci vezi dumneata de ce moarte trebuie sa te temi shi sa o ai inaintea ochilor mereu? de moarte a doua care vine inaintea mortzii trupeshti, asha cum a patzit shi Adam shi Eva...

deci in loc sa facetzi acestea, care v-ar fi de folos intru Hristos spre mantuirea voastra voi daca nu shtitzi muzica shi nu e asha cum sustzinetzi voi partitura, atunci musai sa tragetzi in pianist... poi de ce incercatzi sa va luatzi de mine ori de pucioshi? sau n-atzi vazut calugari pacatoshi? n-atzi vazut preotzi raspopitzi, n-atzi vazut mincinoshi, laudaroshi, n-atzi auzit de scariotul care s-a dat pierzarii? deci pentru ce cautatzi vinele voastre in fratzii voshtrii? shi nu in voi inshiva? caci de sufletele voastre vetzi da socoteala, de ce atzi grait, ce atzi marturisit, ce atzi facut, alea vi se vor socoti... shi nu cum e unul sau altul ci cum atzi ascultat voi inshiva...

Draga Florina77
cum adica am cunoshtintze religioase putzine?, poi nu e voie sa studiem cartzile penticostalilor ori ale adeventishtilor, sau dumneata nu shtii ca nu e voie sa citeshti cartzi eretice ca e porunca Bisericeasca? ca sa nu ne molipsim de virujul lor primind shi gustand din otravurile mandriilor lor shi ale piszmelor lor, de aia, ca sunt mincinoase cartzile lor, dar minciunile nu sunt asha ceva ca o superstitzie ca ceva ocult shi de neintzeles ci minciunile sunt clare iar otrava ascunsa va rodi prin patimile mandriei shi ale judecatzii ori a nepasarii mai devreme sau mai tarziu, prin patimile shi gandurile rautatzii caci "va ajuta" spre lepadare de Calea-Adevar ca sa nu mai ajungetzi la Viatza... deci se minte la ei in cartzile lor shi ei interpreteaza absurd shi stramb, invartoshat spre a lor pierzare... deci e treaba lor, iar noi nu trebuie sa-i punem ca pe bushteni pe foc, ca shi asha deja sunt pierdutzi... trebuie sa-i dojenim cu Duhul Blandetzii, iar daca nu vor sa priceapa shi sa asculte, atunci sa-i mustram ori chiar sa-i alungam prin Cuvinte Duhovniceshti... dar daca se intorc sa-i iertam... dar nu daca se intorc la minciunile noastre ori la noi ca shi cum am fi stapanii lor, ci daca se intorc sa slujeasca Adevaratului Dumnezeu, in taina shi nu pentru slava de la oameni cum ar vrea ochii noshtri ca sa-i vada shi sa fim noi multzumitzi ca ne putem noi lauda cu trupurile altora...

dar voi toate le consideratzi eretice, sectante, toate in virtutea ca doar Ortodoxia e valabila, (Singur Ortodoxia), da, este ortodoxia Valabila dar oricine, oriceom are acces la Adevar, shi acolo unde este Calea-Adevarul shi Viatza cu Totzi sfintzii acolo este Ortodoxia, acolo este Biserica cea Vie, acolo unde se traieshte in sfanta proorocie, shi in padure ori pe luna ori sub apa ar fi unul din aceshti micutzi nu doar ca este mereu prezent la Liturghie shi la lucrarile Bisericeshti, ori ca vedetzi voi cu ochii voshtrii cat de bine respecta tipicurile bisericeshti, "tipic, tipic shi la inima nimic?" (pr Arsenie Papacioc)... shi apoi nu-l putetzi combate prin suficientza, prin trufia voastra, prin ingamfarea shi mandria cu care se desfintzeaza shi se ironizeaza shi se ridiculizeaza interlocutorul mai ales cand este de buna credintza, shi drac ori eretic daca ar fi, ateu ori marxist ori american ori chinez, ori tzigan... ci doar prin cuvinte duhovniceshti, deosebind duhurile, litera, fraza, textul, caci altfel mai degraba pocaitzi-va pe voi shi ceretzi ajutor de la Dumnezeu spre smerenia voastra shi nu spre distrugerea shi desfintzrea interlocutorului...

deci ma intzelegi draga Florina77, tzi-am spus ca nu vreau sa te clatesc de la starea ta cu indreptari, cu false shi inutile indreptari, ca nu eu sunt Mesia, nu eu sunt Domnul, nu sunt eu Acela, ci eu sunt un pacatos mirean din BOR... shi un frate cu fratzii shi surorile pucioase, deshi nu i-am intalnit niciodata, spun asta pentru ca neindoielnic Cuvantul Lui Dumnezeu este adevarat, shi suntem fratzi intru Credintza dar eu tziu de BOR ca mirean din BOR pana nu m-or da afara cei ce nu incap de mine, asha cum incearca unii mereu... caci cat am citit de acolo, putzin, shi fara sa zabovesc prea mult cu cercetarea, m-am lamurit complet cu ajutorul Domnului ca Cel care a grait este Hristos-Duhul care vorbeshte prin Trambitzele Sale... shi nu ma priveshte cat de sfintzi sau pacatoshi sunt cei ce vietzuiesc in sfanta Cetate a Noului Ierusalim, caci inainte sa cercetam sfintzenia cuiva sau sa o punem la indoiala poate ca ar trebui sa ne cercetam pe noi inshine daca macar mergem pe cale ei, ori macar daca suntem hotaratzi ca sa mergem candva spre Dumnezeu...

dar neindoielnic cele 7 Trambitze ale Domnului sunt asemenea unor ingerashi daca nu cumva au devenit prin ascultare pilde shi adevaratzi ingeri pentru noi slujind lucrarii Lui Dumnezeu pentru vremurile de Astazi.
Vechi 12.02.2009, 11:06:44
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi, ai început să faci și tu remarci răutăcioase. Estera este un nume nobil, purtat de o femeie de ispravă din poporul lui Dumnezeu, și tocmai de aceea multe fete(în special în Moldova), îl poartă cu demnitate. Tot în Moldova se întâlnește și numele de Ciprian, dacă vrei să știi: acum nu trebuie să ne năpustim asupra Esterelor și Ciprianilor și să-i acuzăm à l'aveugle de apartenență la catolicism sau la protestantism.
Anca Estera mărturisește în scrierile ei că e creștină ortodoxă; n-ar trebui să-i dăm crezare, până la proba contrară?
nu draga, nu sunt rautacios, ci tzi-am aratat cum te manifeshti dumneata, shi doar mi-am pus intrabarea daca nu cumva acest nume de Estera este al unei neoprotestante sau catolice sau reformate sau luterane caci Ester este pashte in limba lor, iar estera este un nume care la noi nu se intalneshte le ortodocshi, shi te-am prevenit ca eshti o unealta/sculishoara a unei credintze care ne urashte pe noi ortodocshii...
daca spui ca marturiseshte asta, atunci asha este, trebuie sa o credem...
dar totushi sa avem oleaca de circumspectzie... caci nu este un nume ortodox... sau eu nu shtiu sa fie... ca n-am auzit nici prin transilvania decat la unguri darmite prin Moldova cum spui dumneata.
Vechi 12.02.2009, 11:35:22
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
[COLOR=blue][COLOR=black]Dragă Vsovi,[/COLOR]
[COLOR=blue]Aș dori să remarci într-o postare anterioară (Art. 12, Cap. VIII) următorul pasaj din CLD:[/COLOR]

Mi-e rana adâncă și durută, și mereu Mi-o deschide [/COLOR][COLOR=#ff6600](sic!) [/COLOR][COLOR=blue]cei ce Mi-au făcut-o, și-Mi sângerează pe trup rana, căci Eu am trupul cel de după înviere, și-Mi sângerează trupul Meu cel înviat din moarte, tată.[/COLOR]

[COLOR=blue][COLOR=black]Iată dovada clară că nici măcar pucioșii nu vor agrea formula ta eretică "Hristos-Duhul", cu care ne-ai intoxicat pe acest blog de vreo 20 de postări încoace. Hristos nu Se mai desparte de trup, după a Sa Înviere. De asemenea, am mai văzut că ai mai lansat o aberație ( că așa e când te joci cu cuvintele așa cum se joacă copilul cu lopățica în nisip) : Zici că sunt doi Fii: Unul e Iisus, și Altul e Duhul Sfânt, care vin de la Tatăl. Faci o eroare fundamentală: numai Iisus e născut din veci din Tatăl, deci este Fiu; în timp ce Duhul Sfânt e purces din Tatăl și trimis în lume de Fiul (la Cincizecime), deci nu poate fi la rândul Lui Fiu.[/COLOR]
[/COLOR]
Dumneata nu pricepi acel text, acolo este vorba de rana duhovniceasca, in sufletul creshtinului, care a ajuns sa sangereze pe Trupul Domnului caci noi manacnd shi band trupul shi sangele duhovnicesc al Domnului devenim una cu Domnul shi astfel pacatuind ii producem suferintze shi dureri Domnului Nostru, pentru ca Domnul marturisind ca are trupul cel de Dupa inviere, inseamna ca noi ar trebui sa fim fara indoiala, sa ravnim shi sa speram la Bucuria Vietzii Veshnice prin purtarea Cruci, dar noi nu credem, noi ne indoim, noi nu iubim, nu ne ridicam din pacate, nu ravnim la fericirea Raiului, ci iata ne indreptam spre deznadejde, traind mereu doar moarte, adica pacatuind mereu fara shansa de intoarcere, pentru ca nu abandonam patimile noastre shi nu ne reinnoim Viatza, burdufurile mereu, nu ne pregatim burgufurile ci mereu mergem shi ne impartashi plini de mandrie, de pacate, de minciuna shi cu trufie shi neobrazare... shi atunci burdufurile peticite nu tzin shi cusatura se rupe shi se desharta toate...

deci e vorba de Trupul Duhovnicesc, de Hristos-Duhul din creshtini, de Israil cel Nou e vorba care marturiseshte pe Hristos-Fiul... dar dumneata vrei mereu sa ma dovedeshti de erezie, asha ca i mititica torquenada... dar nici macar nu pricepi ce este scris.... ca n-ai cum daca eshti de rea credintza... dar macar ar trebui sa-i crezi pe cei care se pricep shi nu sa te iei de interpretarile hazlii-hula pline de ironice batjocuri asha cum a facut aceasta Estera shi sa mi le aduci mie pe cap ca sa-i raspund eu nedumeririlor shi necredintzei ei... poi sa-shi raspunda singura la nelamuriri... shi dumneata asemenea...

draga Maria-Margareta:
Hristos-Duhul a vorbit in Apocalipsa sf Ioan Teologul deci nu este o inventzie, iar in Cuvantul Lui Dumnezeu se spune foarte clar ca este Duhul cel care Vorbeshte prin Sf Verginica shi prooroci, deci Duhul Sfant, Cel de viatza facator care din Tatal purcede shi care a vorbit prin Prooroci, dar proorociile nu s-au terminat in sensul ca a vorbit shi nu mai vorbeshte, ci mai vorbeshte, ca doar multe proorocii mai sunt de la sfintzii Parintzi ca doar ei in Duhul proorociei, a Duhului Sfant au marturisit shi vorbit.

Nu fac nici o eroare shi nu vorbesc Aberatzie, la Cinzecime au fost umplutzi shi imbracatzi cu putere de sus, de la cele Trei Puteri Cereshti, Tatal, Fiul, shi Sfantul Duh... totzi apostolii incepand de la Ierusalim

Dar Hristos a suflat peste ucenici imediat dupa inviere Duh Sfant, adica pe Fratele ori pe Fiul mai mic al Domnului care a ramas peste El prin Botezul sf Ioan Botezatorul, caci Acel Duh Sfant Suflat era un Duh Sfant desavarshit, caci Biruise Hristos, shi Acela, care l-a dat apostolilor a fost intarit cu putere de sus la CINZECIME, shi astfel purcede de la Tatal prin botez cand s-au deschis Cerurile, prin Hristos, prin purtarea Crucii, prin inviere, shi apoi prin suflare peste trimishii shi aleshii Sai ca sa-i Faca lucrarea sfintei Treimi in Lume pentru tot omul care voieshte sa-i Urmeze...

deci de aia am zis ca este ca un FIU ori ca un Frate pentru FIUL, pentru ca prin Hristos a ajuns Biruitor Hristos-Duhul, a Treie Putere Cereasca, shi mai ales pentru ca este o Persoana, shi astfel orishicine va putea birui gLumea daca urmeaza pe Hristos, pe Hristos-Duhul, pe Mangaietorul, pe Acela alt Mangaietor va va calauzi in tot Adevarul... deci Hristos-Duhul este acela care ne v-a aduce prin smerita smerenie shi prin sfintzita sfintzenie la a fi botezatzi cu Duh Sfant shi cu Foc shi la ajunge fratzi sau fii ai Domnului, a Tatalui shi a Fiului shi a Sfantului Duh, intrand shi traind shi noi, integrandu-ne in sfintele puteri ale lui Dumnezeu... asha, shi numai asha.

dar dumneata ma faci eretic cand defapt tzi-am mai spus dumneata nu shtii ce este acela un eretic shi un sectant interior ortodox... asha vehiculatzi voi termenii, asha cum ai spune prostule ori nebunule ori nevrednicule ori schizofrenicule ori raule ori ... neshtiind ca daca nu v-ash ierta atzi putea fi datzi pe mana soborului ori a focului gheenei...

deci te iert draga Maria-Margareta... shi sper ca ma iertzi shi dumneata daca m-ai descoperit ca rautacios ori alt soi de durere tzi-am provocat, caci vezi, astfel il fac pe Domnul sa sangereze, pentru ca nu am grija de aproapele meu shi ajunge ca sa sangereze Hristos-Duhul intr-insul pana shi trupul il doare shi sangereaza nu numai duhovniceshte ori sufleteshte ci chiar shi trupeshte...
Vechi 12.02.2009, 11:44:23
mihai07
Guest

Implicit

vsovi vad ca ai inceput sa reformezi si dogmele
Vechi 12.02.2009, 12:08:38
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
vezi prost! shi nu-i vina mea, ca eu tzi-am explicat bine...
Vechi 12.02.2009, 12:15:45
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
ce insinuezi defapt? spune ce nu tzi se pare in regula? ce n-ai priceput sau ai priceput asha incat tzi se pare ca este altfel decat cum Marturiseshte sfanta Biserica?

sau vrei shi dumneata sa ma faci reformist adica neoprotestant ori eretic fara nici un argument? ce vrei sa spui defapt? spune cinstit shi nu insinua ca sa arunci vina asha cu viclenie in timp ce dumneata hopa, devi prin asta vrednic, asha ca un iepurash scos din palarie, un iepurash alb, dar Domnul e Miel shi nu iepurash!
Vechi 12.02.2009, 12:19:09
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
ce insinuezi defapt? spune ce nu tzi se pare in regula? ce n-ai priceput sau ai priceput asha incat tzi se pare ca este altfel decat cum Marturiseshte sfanta Biserica?

sau vrei shi dumneata sa ma faci reformist adica neoprotestant ori eretic fara nici un argument? ce vrei sa spui defapt? spune cinstit shi nu insinua ca sa arunci vina asha cu viclenie in timp ce dumneata hopa, devi prin asta vrednic, asha ca un iepurash scos din palarie, un iepurash alb, dar Domnul e Miel shi nu iepurash!
Domnule vsovi nu insinuez nimic. am tras doar concluzii din ceea ce postezi. ar fi bine sa iti recitesti posturile si sa vezi ce erezii scrii pe acolo.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40