![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
"Considerati ca indemnul de a cerceta Cuvantul lui Dumnezeu si de a respecta Poruncile Sale este o amagire? "
Ce consider eu nu are nici-o valoare in fata lucrarii Duhului Sfint prin Sfintii Parinti, prin Biserica, prin Sfinta Traditie. Fara ascultare de duhovnic, fara spovedanie, fara Sf Impartasanie, fara Sfintele Taine, fara semnul crucii, fara icoane si fara Maica Domnului, cercetarile omenesti vor avea ca rezultat masura limitata care caracterizeaza omul pacatos, nemintuit, neindumnezeit, care vrea sa ajunga Dumnezeu fara ajutorul lui Dumnezeu. Vor duce la tot ceea ce nu apartine Duhului lui Dumnezeu, la tot ceea ce azi este in afara Bisericii. Cap 12/3 "De aceea, vă fac cunoscut că precum nimeni, grăind în Duhul lui Dumnezeu, nu zice: Anatema fie Iisus! - tot așa nimeni nu poate să zică: Domn este Iisus, - decât în Duhul Sfânt. " |
|
|||
|
|||
![]()
Sfintii Apostoli nu si-au facut semnul crucii, nu s-au inchinat in fata icoanelor si nu au pomenit de Maica Domnului. Ce se va intampla cu ei?
|
|
|||
|
|||
![]()
Intreaba-l pe Domnul, sint sigur ca va gasi o cale sa te lumineze.
Pace tie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Caci cuvantul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mantuim, este puterea lui Dumnezeu. (1Cor 1,18) Semnul crucii a dat putere armatei evreiesti cand Moise ridica mainile in acest semn facut cu trupul sau. E plina Biblia de marturii despre Sfanta Cruce, dar tu nu ai ochi sa vezi.
|
|||
|
|||
![]()
Iar Maica Domnului ,,cea plina de har,, a fost impreuna cu Apostolii la Pogorarea Duhului Sfant de care oricum era plina, si e Imparateasa dupa cum spune David:
Statut-a imparateasa de-a dreapta Ta, imbracata in haina aurita si prea infrumusetata. 12. Asculta fiica si vezi si pleaca urechea ta si uita poporul tau si casa parintelui tau, 13. Ca a poftit Imparatul frumusetea ta, ca El este Domnul tau. 14. Si se vor inchina Lui fiicele Tirului cu daruri, felei Tale se vor ruga mai-marii poporului. 15. Toata slava fiicei Imparatului este inauntru, imbracata cu tesaturi de aur si prea infrumusetata. 16. Aduce-se-vor Imparatului fecioare in urma ei, prietenele ei se vor aduce tie. 17. Aduce-se-vor intru veselie si bucurie 18. Aduce-se-vor in palatul Imparatului. 19. In locul parintilor tai s-au nascut tie fii; pune-i-vei pe ei capetenii peste tot pamantul. 20. Pomeni-vor numele tau in tot neamul; 21. Pentru aceasta popoarele te vor lauda in veac si in veacul veacului. (Ps 44)
|
|||
|
|||
![]()
Nu, dar am citit si recitit cu atentie toate epistolele lor, cuprinse in Sfanta Scriptura.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poi ce este credintza asta a adventishtilor sambatari dupa baptishti? ca voi zicetzi ca tzinetzi astea: -sambata, porcul, piatra, mama desfranata, Isus-zeu-zmeu, judecatoria si invierea abea dupa judecati/judecata, barfa prozelita, botezul prin libera alegere shi daca ai ales eshti gata mantuit dar shi pocait, apoi ca totul e idol la altzii dar lacomia shi desfranarea shi pizma shi invidia shi rautatea shi averea la adventishti nu e idol ci binecuvantare, iar alunecarea asta mandra prin scripturi, asta ce poate sa mai fie? sa fie dupa cum spui dumneata? "indemnul de a cerceta Cuvantul lui Dumnezeu si de a respecta Poruncile Sale" sau tzi-ai dat singur raspunsul: "este o amagire? Sau, dimpotriva, cel mai sigur mod de a te feri de amagiri?" dumneata ai raspuns la aceste intrebari "ajutatoare pe care le pui altora in ce te priveshte shi in ce va priveshte pe voi adventishtii?" ca doar cu asta va ocupatzi, cu intrebari ajutatoare... v-atzi lamurit voi inainte sa-i ajutatzi pe altzii sa se lamureasca? v-atzi lamurit? asha paretzi dar eu itzi repet: poi daca de citit shti citi, shi daca spui ca nu odata ai citit ci ai shi recitit, atunci ce concluzie crezi dumneata ca ash putea oare sa trag eu in privintza domniei tale? am impresia ca suntetzi superficiali si saritzi pasaje, le evitatzi, DE CE? shi iarashi repet intrebarea Domnului de pe sfanta Cruce: "Pentru ce M-ai parasit?" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu am concluzionat din marturia ta de pe forum shi tzi-am cerut sa confirmi sau sa aratzi unde am intzeles greshit? nu am inventat ci din ce sustzii dumneata asta am reushit sa concluzionez, fara nici o rautate... asha ca nu te supara, dar asta e tot ce am priceput ca marturisitzi... daca nu e asha te rog sa-mi aratzi ce nu este asha... ca sa imi schimb parerea shi concluzia... dar te asigur ca rautacios nu am fost, pentru ca ai marturisit ca ai fost ortodox candva... deci erai shi eshti pentru mine ca un creshtin cazut de la dreapta credintza, unul care s-a data pierzarii din pricina amagirilor sataniceshti... deci dumneata fiind in groapa, in iad, eu nu am cum sa fiu rautacios cu dumneata decat sa te plang oarecum... pentru ca sa itzi revi... caci in afara de atzi ascutzi limba pe tocila ca lupul din cobra cu trei iezi eu nu prea imi dau seama ce anume faci pe forum, nu ca vreau sa pleci, ci ca nu pricep ce urmareshti defapt, caci daca urmareshti sa-tzi expui credintza, atunci te rog sa o prezintzi, caci eu am concluzionat-o shi ai zis ca-s rautacios... poi iarta-ma daca te-am jignit, dar asta e tot ce pot sa spun ca am intzeles ca marturiseshti... deci te rog sa spui exact ce mint, unde ma inshel, ce erori am facut... arata-mi care este defapt credintza ta dupa ce te-ai lepadat de ortodoxie botezandu-te la adventishti... daca tot ai venit ca sa ma lamureshti despre ea... ca eu asha m-am lamurit shi spui ca mint. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"mama desfranata, Isus-zeu-zmeu, judecatoria",etc, sunt termeni inventati de dvs. si ni-i puneti noua in carca sub forma de norme de credinta. De unde i-ati scos? Va spun eu: dintr-o vana de rautate amestecata cu minciuna. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi incredibile, mai putin cunoscute ale adventistilor | Erethorn | Secte si culte | 400 | 28.03.2012 20:49:41 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Despre Sabat | georgeval | Secte si culte | 1108 | 28.07.2010 18:45:00 |
Despre Duminica sau ziua Invierii! | alecsandru | Secte si culte | 25 | 06.11.2007 19:26:52 |
despre ziua aliturgica | NiCcoleta | Sfanta Liturghie | 1 | 02.03.2006 09:58:33 |
|