![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi nu ne "razboim" aici pentru a avea cu orice chip dreptate, ci pentru ca adevarul sa invinga si sa nu se strecoare greseli, erezii. Daca citeai Sfintii Parinti, ai fi stiut ca lupta lor a fost in primul rand pentru pastrarea adevarului, deci impotriva ereziilor. Tot Sfintii Parinti, prin cele 7 Sfinte Sinoade ecumenice au stabilit ca trebuie sa cinstim Sfanta Cruce, pe Fecioara Maria, icoanele. Au stabilit dogmele. Daca i-ai citi pe Sfintii Parinti, ai sti si ai cinsti cele de mai sus. Cei, care nu o cinstesc pe Fecioara Maria in timpul vietii, nu vor avea parte de mila la Judecata, caci Domnul va fi impartial atunci; va fi Judecator. Ne pare rau sa stim ca voi nu veti avea parte de mila, ci doar de judecata drepta. Fara spovedanie si iertarea pacatelor, omul ramane cu toate pacatele, multe sau putine, atatea cate sunt. Dar in cer nu va intra nici un pacatos. Ne pare rau ca nu vreti sa acceptati aceste lucruri. NE DOARE! Iata deci in ce fel ne manifestam noi dragostea. Daca poti intelege. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu unul am ales. Vreau sa am aceeasi "soarta" cu a Sfintilor Apostoli. O sa ma inchin doar lui Dumnezeu prin mijlocirea Domnului Iisus Hristos si indrumarea Duhului Sfant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vasi... Uite cum e treaba: ortodocsii au cinstit din totdeauna pe Maica Sfanta si pe Sfintii Apostoli. Eu admir pe cineva care-si exprima o idee, reuseste s ao sustina, insa cu metode juste si drepte, nu cu unele deformate. Ori aceasta afirmatie, este deformata asupra ortodocsilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vreau sa-i am ca model pe Sfintii Apostoli (care au fost contemporani cu Domnul Iisus Hristos). Nu este corect? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai religia ta, esti fericit cu ea, si vad ca esti, eu nu incerc sa te conving de nimic. Eu o am pe a mea, sint foarte fericita cu draga mea ortodoxie, deci mi-o pastrez pina la moarte. Nimeni nu trebuie sa convinga pe nimeni aici. Scopul este unul singur: mantuirea sufletului. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In fata lui Dumnezeu nu ne vom prezenta cu eticheta de ortodox, catolic, adventist, etc. Ne vom prezenta cu credinta si cu faptele noastre izvorate din credinta. Singurul scop: mantuirea sufletului, spuneti dvs. La aceasta sa ne ajute Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am inteles la ce afirmatie va referiti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate nu vorbim aceeasi limba. Comunicare ZERO. Pacat!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai s-o luam pe capitole, ca sa inteleg cum vezi tu problemele: 1. Tu crezi in Mica Sfanta? Raspuns Da/Nu Motivare: daca Da, de ce? Motivare: daca Nu, de ce? 2. Tu crezi in Sfinti? Raspuns Da/Nu Motivare: daca Da, de ce? Motivare: daca Nu, de ce? 3. Tu crezi in Sfintii postoli? Raspuns Da/Nu Motivare: daca Da, de ce? Motivare: daca Nu, de ce? 4. Cum definesti tu smerenia? 5. Cum definesti tu mndria? 6. Tu crezi in Sfintii Parinti? Raspuns Da/Nu Motivare: daca Da, de ce? Motivare: daca Nu, de ce? 7. Tu crezi in Mntuitorul? Raspuns Da/Nu Motivare: daca Da, de ce? Motivare: daca Nu, de ce? 8. Care r fii modelul de viata ideal pentru tine si religia ta? 9. Tu crezi in post? In rugaciune? Raspuns Da/Nu Motivare: daca Da, de ce? cum trebuie facut? Motivare: daca Nu, de ce? 10. Tu crezi ca exista Sfnta Treime? Raspuns Da/Nu Motivare: daca Da, de ce? Motivare: daca Nu, de ce? 11. Tu crezi in Sfantul Duh? Raspuns Da/Nu Motivare: daca Da, de ce? Motivare: daca Nu, de ce? 12. Cate capitole din Biblie au fost scoase? 13. Tu crezi in Sfanta Scriptura? Raspuns Da/Nu Motivare: daca Da, de ce? Motivare: daca Nu, de ce? 14. Cum definesti tu pacatul? 15. Care ar fii pacatele din punct de vedere al religiei tale? 16. Daca cineva pacatuieste de moarte, atunci va fii iertat vreodata? 17. Care sint pcatele de moarte? ( ma refer la moartea sufletului). Mai am citeva intrebari insa dupa ce primesc raspunsul mai intai! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|