![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi nu ne "razboim" aici pentru a avea cu orice chip dreptate, ci pentru ca adevarul sa invinga si sa nu se strecoare greseli, erezii. Daca citeai Sfintii Parinti, ai fi stiut ca lupta lor a fost in primul rand pentru pastrarea adevarului, deci impotriva ereziilor. Tot Sfintii Parinti, prin cele 7 Sfinte Sinoade ecumenice au stabilit ca trebuie sa cinstim Sfanta Cruce, pe Fecioara Maria, icoanele. Au stabilit dogmele. Daca i-ai citi pe Sfintii Parinti, ai sti si ai cinsti cele de mai sus. Cei, care nu o cinstesc pe Fecioara Maria in timpul vietii, nu vor avea parte de mila la Judecata, caci Domnul va fi impartial atunci; va fi Judecator. Ne pare rau sa stim ca voi nu veti avea parte de mila, ci doar de judecata drepta. Fara spovedanie si iertarea pacatelor, omul ramane cu toate pacatele, multe sau putine, atatea cate sunt. Dar in cer nu va intra nici un pacatos. Ne pare rau ca nu vreti sa acceptati aceste lucruri. NE DOARE! Iata deci in ce fel ne manifestam noi dragostea. Daca poti intelege. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu unul am ales. Vreau sa am aceeasi "soarta" cu a Sfintilor Apostoli. O sa ma inchin doar lui Dumnezeu prin mijlocirea Domnului Iisus Hristos si indrumarea Duhului Sfant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vasi... Uite cum e treaba: ortodocsii au cinstit din totdeauna pe Maica Sfanta si pe Sfintii Apostoli. Eu admir pe cineva care-si exprima o idee, reuseste s ao sustina, insa cu metode juste si drepte, nu cu unele deformate. Ori aceasta afirmatie, este deformata asupra ortodocsilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vreau sa-i am ca model pe Sfintii Apostoli (care au fost contemporani cu Domnul Iisus Hristos). Nu este corect? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai religia ta, esti fericit cu ea, si vad ca esti, eu nu incerc sa te conving de nimic. Eu o am pe a mea, sint foarte fericita cu draga mea ortodoxie, deci mi-o pastrez pina la moarte. Nimeni nu trebuie sa convinga pe nimeni aici. Scopul este unul singur: mantuirea sufletului. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In fata lui Dumnezeu nu ne vom prezenta cu eticheta de ortodox, catolic, adventist, etc. Ne vom prezenta cu credinta si cu faptele noastre izvorate din credinta. Singurul scop: mantuirea sufletului, spuneti dvs. La aceasta sa ne ajute Dumnezeu! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu-i adevarat! Nu stiu cum ii va judeca Dumnezeu pe oamenii care s-au nascut in alte credinte decat cea ortodoxa, dar stiu sigur ca daca cineva ortodox fiind a trecut la alta credinta, nu mai are mantuire in veac! Nu mai minti si mai rataci lumea! Mantuitorul a spus clar Sfintilor Apostoli: "Cine se leapada de voi, se leapada de Mine, si de Cel ce M-a trimis pe Mine". Care botez la voi? Ca nu e valabil! Voi nu credeti in transmiterea Duhului Sfant! Iti spun eu cand s-a infiintat religia voastra, in 1831, de un preot baptist american. Voi v-ati lepadat de "Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica", asa cum spune in Crez. Voi nu credeti in Sfanta Traditie, care a existat inainte de Sfanta Scriptura. Lasa-ne pe noi in pace, si vezi-ti de credinta ta. Nu mai incerca sa ne convingi tu cu ratacirile tale. De aia spun tuturor, si preotii, si duhovncii nostri ne spun clar, ca la a treia mustrare, sa te departezi de omul eretic. De ce? Pt ca daca ajungi sa o tii lunga cu el, poate sa te imbrobodeasca, si sa te rupa de Biserica. Multi ortodocsi convinsi fiind, stand la vorba lunga cu ereticii, au fost pacaliti, si ei se credeau statornici. Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema se pune in mod diferit: Tu ai avut un botez, la nastere, si pe acela l-ai anulat, in favoarea unui alt Botez, deci poate intr-o zi vei dori sa te intorci la botezul initial? Tu ai eliminat pe Dumnezeu din viata ta, pentru a cauta un botez "mai bun pentru tine", aici nu sint de acord cu tine. Tu ai gasit deja pe Dumnezeu, si i-ai inotrs spatele.... Ce trist poate fii.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am inteles la ce afirmatie va referiti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate nu vorbim aceeasi limba. Comunicare ZERO. Pacat!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|