![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Am primit un mesaj de la un grup de creștini care fac apel la credincioșii care îl cunosc și care i-au călcat pragul chiliei părintelui Iustin Pârvu să se roage pentru dânsul deoarece începând de ieri starea sănătății sale lasă mult de dorit.Mesajul poartă semnătura lui Danion.
Nu am redat întocmai conținutul mesajului am scris doar un rezumat al acestuia. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 01.02.2012 22:33:30 |
| Comunicat al Parintelui Justin Parvu cu privire la discutiile despre cip | colaps | Generalitati | 46 | 14.07.2010 17:53:28 |
| Puratatorul de cuvant al Patriarhiei il acuza pe Parintele Justin de habotnicie! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 131 | 26.01.2009 11:37:47 |
| Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 05:57:26 |
| Porunca testamentara a parintelui Justin Parvu | razvan_m | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 16.11.2008 22:30:35 |
|
|