Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.04.2009, 17:06:48
luchian
Guest

Implicit

un ultim apel din partea parintelui Iustin Parvu, pentru organizarea unui referendum

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...a-lui-hristos/

poate din graba am citit prea repede si n-am inteles : s-au votat si buletinele cu cip?
Reply With Quote
Vechi 02.04.2009, 19:38:54
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de luchian Vezi mesajul
un ultim apel din partea parintelui Iustin Parvu, pentru organizarea unui referendum

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...a-lui-hristos/

poate din graba am citit prea repede si n-am inteles : s-au votat si buletinele cu cip?
Pai eu din cate stiu sunt programate sa intre in productie de la 1 ianuarie 2011
Reply With Quote
Vechi 04.04.2009, 00:53:56
Anca-Miha
Guest

Implicit Pr. Arsenie Papacioc

“Am spus Părintelui Justin că a dat bătălia prea devreme, dar eu nu am fost împotriva lui. Părintele Justin a tras un clopot și s-au trezit toți adormiții neamului. Bine a făcut! Dar cei de aici m-au dat la radio de la Dobrogea în tot felul cum le-a convenit lor, așa încât eu să par că aș fi împotriva Părintelui Justin. Dar i-am amenințat și eu și le-am zis că eu nu țin de Constanța, țin de București…” “Încă nu e lepădarea cea desăvârșită. Dar este începutul primejdios al acelei lepădări, din care nu vei mai putea ieși mai târziu. Deocamdată s-a arătat numai un 6, dacă înțelegeți, și mai urmează încă doi“.
http://www.razbointrucuvant.ro/

Deci, poate fi si mai rau...
Reply With Quote
Vechi 04.04.2009, 01:46:34
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Dom-le mai lasati-ne cu aiurelile.
Parintele Arsenie Papacioc si parintele Adrian Fageteanu au zis sa nu le luam nu au zis sa facem mitinguri.

Eu sunt foarte multumit ca s-a intamplat asa ca nici nu vroiam sa imi iau permis de conducere acum am si un motiv foarte intemeiat.
Masina oricum nu se mai foloseste mult ca acusi - Doamne ajuta sa fie asta mai repede - se termina petrolul.
Reply With Quote
Vechi 04.04.2009, 09:00:47
antoniap
Guest

Implicit

Ca sa fie eficienta, batalia trebuia inceputa mai devreme. Nu este nicidecum prea devreme. E chiar foarte tarziu. Planul masonic se pune in aplicare, iar crestinilor nu le ramane decat sa cada in ghearele lui antihrist ori sa marturiseasca particular si izolat pe Hristos, alegand calea muceniciei. Asa cum spunea un marturisitor contemporan tacerea preotilor si a crestinilor in vreme de prigoana a Bisericii tot ateism se cheama.

Iertare, parinte Arsenie Papacioc! Daca populatia ar fi fost informata, nu cred ca se ajungea la legiferarea unor aberatii ca acestea.
Reply With Quote
Vechi 04.04.2009, 09:30:39
emanuel2007
Guest

Implicit

par filoteu , a zis ca mitingurile sunt o solutie pentru mireni , nu pentru calugari ... deci se pot face mitinguri , no problem ...
Reply With Quote
Vechi 04.04.2009, 12:29:19
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Mesajul perfect la momentul perfect.Imi place initiativa parintelui Justin Parvu,nu vrem sa ne,, electronizam''.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 01.02.2012 21:33:30
Comunicat al Parintelui Justin Parvu cu privire la discutiile despre cip colaps Generalitati 46 14.07.2010 16:53:28
Puratatorul de cuvant al Patriarhiei il acuza pe Parintele Justin de habotnicie! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 131 26.01.2009 10:37:47
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 20.01.2009 04:57:26
Porunca testamentara a parintelui Justin Parvu razvan_m Biserica Ortodoxa Romana 1 16.11.2008 21:30:35