Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.03.2009, 08:03:39
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

quote=ory

Ce-mi vine sa rad..cica are Dumnezeu grija!!!,pai oameni buni,ca la unele femei nu se ramane insarcinata asa cu una cu doua,poate fi o explicatie medicala,fiindca Dumnezeu nu prea are de-a face cu infertilitatea aceasta,insa poate face minuni daca se staruie in ea.

Dumnezeu nu este o parte a existentei ci Existenta. Toate viaza prin El.

dar nu mi se pare,totusi,relevant sa apelam la scrierile pustnicilor din Pateric,intr-o situatie atat de intima si de delicata,care practic le este straina in cea mai mare masura.

Este o gândire preconceputa, primitiva si falsa ca ceva este strain Sfintilor Parinti. Dumnezeu le descopera toate. Daca cei care au viata sexuala ar sti ceva ce Parintii nu stiu, s-ar vedea din cuvintele lor o întelepciune superioara. Dar din relatiile sexuale nu pare sa decurga întelepciune sau cunoastere.

In consecinta,mai bine este de vorbit cu duhovnicul,dar sa nu dati de vre-unul ca Traditie(dupa el nu faceti nici un copil)

Am zis ca mie nu-mi plac. Mi se par obositori. Si mi se pare cliseist sa ni se prezinte copiii mereu ca pe niste îngeri. Sunt pur-si-simplu fiinte fara personalitate sau cu personalitatea în curs de formare. Cine crede ca trebuie sa faca copii sa faca.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Doi tineri crestini casatoriti dorm in strada... laurastifter Umanitare 16 27.11.2014 09:26:02
Sfaturi pentru tanari casatoriti Dia20_diana Nunta 19 10.08.2012 14:32:23
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? sophia Nunta 101 02.06.2009 16:12:37
TINERI CASATORITI saccsiv Nunta 9 14.01.2008 18:15:19