![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Trist; foarte trist!
Si atunci nu e Duda un candidat care se distinge putin de restul? Sa avem rabdare si sa punem intuitia la treaba, pentru a nu ne lasa pacaliti de nimeni. Din pacate saracia din tara va ceda la argumentele forte ale unora: pachetele de mancare. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Nu voi pune stampila pe un membru al casei regale nici sa stiu ca nu am ce manca. Prefer sa mor ori sa-mi tai mana si nu as face asa ceva pentru banii pe care Mihai i-a pretins si i-a primit de la statul roman... Toti sunt la fel - oportunisti - traiesc ca niste paraziti, pe spinarea unui popor batut de soarta si de Dumnezeu.[/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Silvia, dar nu numai regele a primit bani sau casa inapoi; sunt multi care au beneficiat de retrocedari. Nu e normal sa primesti inapoi ce-i al tau, dupa ce ti s-a luat proprietatea cu japca?
Pune-te in locul pagubitului si vezi cam ce simte cel, care ramane fara proprietate si eventual a mai fost bagat si in inchisoare pentru ca era intelectual, cum s-a intamplat dupa 1948; sau pentru ca a plecat in strainatate, ca mine. Daca ai fi tu una dintre acestia, nu ai cere inapoi ceea ce-ti apartine de drept? Eu inteleg situatia, caci si bunicului meu i s-a luat casa in care locuia si atelierul pe care il avea si din care isi castiga existenta. Abia anul trecut am primit inapoi terenul pe care a fost acel atelier. Silvia, pe tine te deranjeaza nedreptatile, dar nu accepti indreptarea acelor nedreptati? Asa ceva nu se poate. Cred ca nu ai stat sa meditezi destul asupra acestui lucru. Cat timp nu se remediaza aceste nedreptati, nu exista sansa de indreptare a situatiei din Romania. Doar despre asta discutam noi aici... Pana nu se face dreptate, vor veni tot din aceia, care vor permite nedreptatea. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Știu. Sunt informată. Cunosc lumea în care trăiesc. În cazul multora s-a făcut un act de dreptate. Oamenii n-au cerut despăgubiri pentru nimic ci pentru ceea ce, abuziv, li s-a luat.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca ai vrea cu adevarat sa stii, au facut multe pentru romani, dar asta numai daca vrei sa stii. Dar daca parerea ta e formata si nu vrei sa o schimbi, atunci nici o tona de dovezi nu te vor convinge. Poate un singur lucru ar fi graitor: implicarea in politica a A.S. Radu Duda. Si eu sunt curioasa cati il vor alege, caci suntem indoctrinati ca popor pana in maduva oaselor si nu ne stim interesul. E greu sa ne desprindem de comunism, pe care il mai inhalam inca prin toti porii, dandu-le vechilor comunisti posibilitatea de a-si bate joc in continuare de romani. Strangeti bine cureaua, caci va fi si mai greu! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Anca, eu credeam ca mi-ai citit argumentatia, dar se vede că nu. E postarea nr 6, din 10 apr: Citat:
[COLOR=green]Eu n-o tin langa pentru că sunt tâmpită sau insensibilă la nou ori pentru că nu cunosc istoria. Am argumente și în afară de acestea. [/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu uitati ca eu traiesc intr-o tara cu rege/regina; regalitatea mi se pare normala, caci are doar functie de reprezentare. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Anca, nu inteleg cum de ai putut sa pici intr-o asemenea plasa, la cita experienta ai in imagini false si manipulari de imagine. Acesti indivizi stau, la propriu, pe saci de bani, banuiesc ca bat miliardul de euro, si ei defileaza "smeriti" in costumele lor din '44-a. Sa le fie rusine ca umbla in cirpe si rochii raspurtate, cita lipsa de demnitate, chipurile sa "se coboare la nivelul oamenilor". Doamne, cita circoteca, incredibil, iar noi naivii cadem in mrejele lor. Multumim pentru acest detaliu deosebit de semnificativ. Inteleg ca in cei 50 ani nu au putut face nimic pentru Romania dar in ultimii 20 ce au facut Anca in afara de a sta prin procese de retrocedare a absolut tuturor "caramizilor"? Sa-ne si noua citeva dovezi documentate al re-investirii acestor bani storsi ianpoi in comunitatea romaneasca. Spuneai de retrocedarile din Grecia si regele lor, si ce-i cu asta?...la fel de avari si mirsavi sunt si acolo...Intreaba-i pe grecii de rind cind ai ocazia. Acestea sunt unlele din conditiile aderarii la UE, care tradus in EURO, inseamna miliarde de Euro inapoi in vest, stoarse de pe spinarile acestor state amarite Numai ca un Dumnezeu exista, si dupa cum vezi banii lor tipariti fara acoperire incep sa se duca pe apa simbetei |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Până la Dumnezeu, noi trebuie să fim cei atenți și să nu permitem reinstaurarea unei conduceri, străină de țară și de neam.[/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Citat:
Au fost oameni in vizita la resedinta regelui din Elvetia: nici urma de bogatie, dar primitori. Dar voi de unde stiti de sacii de bani? L-am vazut participand si la o nunta regala: tot destul de modest. Aici pe cine trebuia sa impresioneze? Am impresia ca dati glas unei rautati comuniste si nu imi place. Ma iertati, dar asta e impresia mea. Atunci va rog sa acceptati candidatii care vor veni si bucurati-va de tot ce vor face acestia pentru Romania, caci pe ei ii preferati: vom mai fi pe forum si voi vedea atunci ce veti spune. Aveti putintica rabdare! Pana una, alta, monarhia in Romania s-a manifestat in modul cel mai bun: vezi perioada interbelica; bineinteles ajutata de credinta poporului. Andrei, esti impotriva restituirilor? Adica dupa tine statul sa fure de la cetateni, dar sa nu le dea nimic inapoi? "Frumos", n-am ce spune! Sau sa ne dea numai noua, oamenilor de rand, nu celor care au fost odinioara bogati, si care pierzand totul, li s-au luat si titlurile; acestora sa nu li se dea NIMIC, sa traiasca in saracie, ce ne pasa! "Frumoasa" optica! Oare aceasta nu e ura fata de apropele, in loc dragoste, cum ne-a invatat Iisus Hristos? Sau noi una spunem, si alta facem? Chiar nu ne e teama ca poate chiar maine ne cheama Domnul si ne judeca pentru ce scriem azi pe forum, dand dovada ca suntem mai degraba diavoli prin gandire si simtire, decat crestini?!? Doamne, iarta-ne! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Manastirea Radu Voda | modoran mariana | Intrebari utilizatori | 7 | 21.04.2012 23:29:43 |
| radu voda | cristina mioara | Generalitati | 1 | 28.07.2011 22:11:10 |
| Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei | hmiron | Generalitati | 4 | 02.09.2009 16:16:02 |
| RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! | radulia | Umanitare | 2 | 18.05.2008 22:00:54 |
|
|