![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Este ciudat ca si la catolici exista si se pare ca e identic si am inteles ca si la unii protestanti.
Exista multe chestii uimitoare in prohod cum e cea cu golirea iadului si asta nu e zisa o singura data ci de mai multe ori: "De ce vii la cei din Iad,o,Hristoase al meu Vrei sa dezrobesti tot neamul omenesc " "Sub pamant acum cu trupul se afla mort, Mantuind din Iad pe mortii cei legati" "Spic aducator de rod noua te-ai facut Inviind pe toti urmasii lui Adam". "Pe toti oamenii din moarte i-a izbavit Si viata tuturor le-a daruit". "O ce bucurie Ce dulceata multa A fost ceea ce-a umplut pe toti cei din Iad Stralucind lumina Ta-n adancul lui". "Dar mormintele Iisuse le-ai desertat Si intregul Iad,Hristoase, l-ai golit" Mai e si cea care prezinta Soarele si Luna personalizate zicand ca s-au ascuns neputand vedea pe Domnul nostru Iisus Hristos rastignit. Aci cred ca e vorba de o exprimare metaforica. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vinerea Mare (Denia Prohodului) | tomagabor | Intrebari utilizatori | 1 | 02.04.2010 21:29:57 |
Azi e denia Canonului cel Mare | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 03.04.2009 18:35:07 |
|