![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
eu imi doresc sa zambesc din nou si safiu fericit si daca eu pot sa luptsi sa nu deznadajduiesc la 32 de ani de viata si 9 de singuratate multumesc lui D-zeu pentru toate inseamna ca si tu poti si banuiesc ca esti mai tanara decat mine
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar eu sunt fata, si tu esti barbat. Nu esti tu in situatia sa crezi ca sexul opus sunt doar niste porci, si sa citesti asta si in Pateric, sa vezi asta in ochii tuturor, si in ai tatalui tau, s-o vezi la tv, s-o vezi in ziare, pe strada si peste tot. Tu ai toate sansele sa-ti gasesti un suflet fidel, vorbind dpdv sexual, eu nici una.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau. Dar macar stii ca nu e ceva normal! Dar cum ar fi sa-ti spuna toti ca e normal ca femeia sa fie atrasa de alti barbati tot timpul?
|
|
|||
|
|||
![]()
mi sa spus de mama de multe ori !Uite cum sta treaba La mine E noapte si trebuie sa ma retrag Oricand ai nelamuriri lasa-mi un mesaj privat pe profilul meu si-ti voi raspunde!iar daca vei vrea amsa-ti dau adresa de messenger si vom vorbii si acolo.Ai incredere in Dumnezeu si te va ajuta Iti spun din proprie experienta Daca si la tine e noapte iti doresc somn usor si linistit BYE BYE
|
|