Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.04.2009, 11:20:38
emanuel2007
Guest

Implicit

"Eu ma opresc aici. Am impresia ca este un fel de dialog al surzilor intre noi:"

da , este un dialog al surzilor ... io nu am nici o treaba sau tangenta cu oameni , preoti sua mireni , care fac asemenea pogoraminte , la pacate de talia masturbarii ... asta imi provoaca greata ...

" Eu il citez pe sf Vasile care zice ca ecoomia este spre MANTUIRE "

nu am zis ca toate pogoramintele duc la iad ; am zis ca cele care erau in limitele indicate de sfintii parinti erau oarecum o pogorare in iad , insa cu mari sanse de a ajunge la mantuire totusi ; asta si era rostu lor , sa aduca mantuirea ... daca se fac pogoraminte in acele limite , atunci sansa este ca cei buni din biserica sa atraga pe cei rai ( rai sunt aceia care au avut nevoie de pogoraminte ) la bine si mantuire ...

insa " pogoramintele " care se faca acuma intrec cu mult limitele acceptabile , si astea nu duc pe nimeni la nici o mantuire , ci duc la iad pe aproape toti ... ele nu au nici un rost bun , si nu sunt " pogoraminte " , asa cum zic cei slabi ca sunt , ci sunt inselaciuni ... diavolul poate lua si masca pogoramantului , ce crezi ? daca se face el si in chipul lui Hristos , crezi ca nu poate sa apoara si sub masca pogoramintelor ?!?!?! poate , si inca foarte usor ... aceste " pogoraminte " foarte exagerate nu vor avea ca efect sa atraga pe cei rai la bine si mantuire , ci exact din contra : vor atrage si pe cei bunisori la rele ( si bunisori is cam toti din biserica ortodoxa , mai ales mirenii nu depasesc acest nivel ) , si in final va duce la marea majoritate din ortodocsi la schisma de biserica ortodoxa ... in final toti acestia vor deveni adepti ai antihristului ...

deci aceste " pogoraminte " nu sunt ceea ce par , ci un diavol mascat sub aparenta binelui , o ortodoxie falsa , care nu slujeste la binele nimanui , ci la venirea lui antihrist si la marea apostazie din vremea lui ... iar vremea lui este acum ...

ia gandeste-te : ai vazut tu la sfintii parinti , pe vre-o undeva , sa se fi facut vre-odata in istoria crestinicsmului , pogoraminte la masturbare ? sa zica un duhovnic unui credincios mai slab : hai fa masturbare ca nu e nimic ? si sa nu ii dea canonul necesar de 40 de zile de post aspru sau de jumate de an de oprire de la sfintele taine ? nu exista asa ceva in istoria crestinismului ! ori metodele anticonceptioale neabortive , sunt pacate la fel de grele ca si onania si masturbarea ; iar cele abortive sunt ucideri de prunci ...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Doi tineri crestini casatoriti dorm in strada... laurastifter Umanitare 16 27.11.2014 09:26:02
Sfaturi pentru tanari casatoriti Dia20_diana Nunta 19 10.08.2012 14:32:23
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? sophia Nunta 101 02.06.2009 16:12:37
TINERI CASATORITI saccsiv Nunta 9 14.01.2008 18:15:19