![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Draga Ada, eu cred ca mai degraba decat in acest forum, vei gasi raspunsul in inima ta. Daca tii la el si vrei sa ramai cu el, vei gasi o cale, in profida neintelegerilor. Pentru cei ce se iubesc neintelegerile sunt oportunitati de a-si arata iubirea. Comunicati cat de mult si nu lasati cand aveti vreo cearta sa ramana resentimente. Cred ca mai bine te certi si te lupti si nu te lasi pana nu sunteti impacati amandoi decat sa evitati cearta, dar fiecare sa ramana cu nemultumire si frustrare. Daca ai nemultumiri vorbeste cu el, dar nu cu repros, ci cu deschidere ca sa gasiti o solutie impreuna. Adevarul e ca relatia depinde de amandoi, asa ca depinde si de el. Dar daca te vei apropia de el cu dragoste si cu dorinta de a rezolva, mai degraba decat de a arunca cu piatra, va simti si el acest lucru. Iti spun din proprie experienta...Poate e cam abstract ce spun. Dar tu stii mai bine decat mine ce iti doresti. Daca iti doresti sa ramai cu el, roaga-te Domnului sa te ajute si oricum ar decurge lucrurile...vor decurge in pace. Eu am observat asta...fara rugaciune se fac cu multa tulburare, cu rugaciune se fac cu pace. Eu ma cert mult cu prietenul meu, dar eu sunt mai razboinica mereu, si el are muuuuulta rabdare. Eu intr-adevar poate am dreptate(in privinta credintei) dar ma comport cam rau, el e necredincios dar are un comportament mai crestinesc decat al meu. Asa ca pana la urma in relatie mai mult face comportamentul lui iubitor si rabdator (ffffoarte) decat teoriile mele. De aceea uneori imi place sa-l compar cu fiul din parabola care i-a spus "nu" tatalui dar pana la urma a facut, iar eu sunt cel care spune 'da' dar nu face. Deci pana la urma iubirea e mai presus de toate...incearca sa o gasesti pe aceasta. Daca o poti gasi, vei ramane cu el si fiecare neintelegere va fi doar ca voi sa va puteti apropia mai mult. Iti doresc multa pace si mangaiere de la Domnul, orice ar fi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Copii,nu va temeti de viata!E frumoasa atunci cand savarsesti binele si cunosti adevarul si dragostea! Dulce sa fii si amar,si gingas,dar si aspru cu cei pe care-i iubesti si cu cei ce te urasc ,sau cu cei ce-ti slujesc.nu-i uita ,insa,si pe vecini! ![]() http://www.trilulilu.ro/14carol06 http://14carol06.blogspot.com/ ![]() [COLOR=#ff0000]Mi-am luat ratiunea si-am raspandit-o peste tot,unde mai ramasese lo[COLOR=red]c[/COLOR] liber.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Si apoi,m-am dus sa ma razboiesc cu viata! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
aici ai mare dreptate, este una din hibele acestui forum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Draga Ada, am vazut ca ai primit fel si fel de sfaturi, care sunt pareri personale. Dar in cazul pacatului cu el, Biserica zice ca trebuie sa va casatoriti. Eu asta o stiu de la duhovnicul meu. In urma cu ceva vreme, eu m-am despartit de prietena mea, nu ne mai intelegeam absolut deloc, am stat o perioda asa. Insa n-am rezistat separati asa ca ne-am reimpacat si ne-am propus sa ne casatorim . Ce vreau eu sa spun e ca asa, casatoriti, ne impacam mai bine decat inainte. Mai sunt si acum divergente, dar se linistesc repede, mult mai repede decat inainte. Despartirea e dureroasa, lasa urme, mai ales pt fata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu se impaca acum, va fi mai bine dupa ce se casatoresc?? A pacatuit, asta este.. se spovedeste, face canonul.. Si eu am avut ideea asta fixa sa nu renunt la el cu nici un chip: ca e unicul, ca e singurul, ca e poleit cu aur... Ma rugam la Sf. Maica a lui Hristos sa ma ajute sa ramanem impreuna.. Si am ramas! Am fost surda si oarba la toate "avertismentele', i-am trecut cu vederea toate magariile, m-am certat cu familia din cauza lui (parintii mei sunt extraordinari, nu l-au criticat niciodata!! dar tot m-am ridicat impotriva familiei!!). Si cum spuneam, suntem impreuna, dar bine nu ne este. "Nepotrivirile" acelea se accentueaza cu timpul, nu dispar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumim C-tin
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te casatori cu primul barbat pe care il cunosti, faci o prostie. Cunoaste mai multa lume. Si-apoi cum sa te casatoresti cu el daca nu merge? N-ai pacatuit, ai facut dragoste ;p |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu mai da sfaturi anticrestine !
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Relatia fiu - parinte duhovnicesc | dan73 | Preotul | 38 | 28.01.2012 19:37:44 |
Relatia cu ateii | WhiteChakra | Generalitati | 25 | 27.09.2011 05:58:24 |
Relatia mea cu Dumnezeu | The_Fallen | Despre Sfanta Scriptura | 21 | 27.06.2010 18:40:35 |
Relatia dintre fotografie si iconografie | cod_gabriel | Generalitati | 15 | 12.02.2009 12:17:19 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
|