![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ada, daca mai ai ceva in comun cu baiatul asta si esti hotarata sa te cununi cu el si sa traiti asa cum se cuvine, lupta, impacati-va, mergeti si va spovediti si faceti canon. Daca nu-l mai iubesti si stii ca nu se pune problema de casatorie sau de vietuire crestineasca in casnicie atunci desparte-te de el! Mergi si te spovedeste, nu lipsi la Sfanta Liturghie si sub nici o forma nu mai intra in pacat trupesc cu alt baiat! Decat sa ajungi cu prietenul tau sa traiesti in afara bisericii si departe de Dumnezeu mai bine sa ramai singura! Desi stii si tu ca baieti sunt multi si poate daca te straduiesti sa lupti cu ispitele, te spovedesti curat si te rogi, Domnul iti va ingadui o casatorie binecuvantata in care sa fiti fericiti si sa va mantuiti. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mergi soro la duhovnic si cu rusine ori nerusinare, spune-i ca nu mai suporti sa traiesti linga acest barbat. si urmeaza spusele duhovnicului. """si vezi-ti de viata ta"""... mda, e greu intr-o relatie nefericita. de cele mai multe ori, dupa coltul blocului, te asteapta relatia fericita. doar ca voi nu puteti sa o vedeti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spune-mi, te injura, e violent, nervos? Daca te-a injurat fie si o singura data sau mai rau te-a palmuit, da-i papucii, ca acesta dupa ce ai sa te mariti cu el o sa te si bata. Dumnezeu, prin aceste fapte ale lui ti-l pune pe tava sa vezi ce fel de om e ca pomul rau nu poate face poame bune. Daca nu e deloc interesat sa mearga la biserica, la preot sa va spovediti impreuna, e un alt motiv de a-l lasa, pentru ca el iti va strica si tie bunele tale obiceiuri. |
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, stiu ca am gresit si recunosc si nu vreau sa mai repet aceasta greseala...dar va spun ca modul in care voi ii abordati pe cei pacatosi, asa ca mine ii poate face sa creada: "am gresit nu mai am nici o sansa de scapare, toti ma vad ca pe o oaie neagra" ...si atunci continua sa mearga pe calea cea gresita sau poate din rau in mai rau...
Consider ca cei cazuti trebuie priviti cu mila si intelegere si ajutati in incercarea lor de a se indepta, nu trebuie sa aruncati cu pietre in ei ...oameni suntem cu totii si fiecare dintre noi avem greslile noastre mai mici sau mai mari. Am primit aici si raspunsuri care m-au ajutat sa inteleg unele lucruri,dar unele au fost spuse cu rautate si in batjocora ceea ce nu mi se pare deloc crestineste. Va multumesc tuturor! Domnul sa va binecuvanteze! |
|
|||
|
|||
![]()
Ada, draga, am recitit tot topicul si fiecare ti-a dat sfatul pe care l-a considerat cel mai bun. Aici se scrie pe scurt, nu facem romane.
Ai de ales: ori te impaci cu baiatul, mergeti la duhovnic, va spovedti si va cununati; ori te desparti, mergi la duhovnic si te spovedesti si-ti faci canonul. Pe scurt cam asta este. De ce sa-ti plangem de mila, devreme ce esti tanara, sanatoasa. La tinerete toti sufera din cauza dragostei, la batranete de boli; asta e regula. Tu nu iesi cu nimic din tipar. Nu-ti mai plange de mila, ci mai degraba fugi la duhovnic si vezi ce te sfatuieste dupa spovedanie. Mai ales pentru ca stii ca ai gresit. Cand ai probleme trebuie sa le rezolvi repede: boala lunga, moarte sigura. Dupa cununie apar copii; apar alte probleme, care va vor aduce mai aproape unul de altul; asta in cazul in care veti ramane impreuna. Multe femei si-ar dori un barbat calm, ca al tau... sunt zeci de fete care chiar in clipa asta se roaga la Dumnezeu sa gaseasca un barbat bun...de pus la rana. Da-i drumul si cat ai clipi din ochi ti-l ia alta, care abia il asteapta. Asa sunt fetele: apreciaza ce au dupa ce l-au pierdut! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Relatia fiu - parinte duhovnicesc | dan73 | Preotul | 38 | 28.01.2012 19:37:44 |
Relatia cu ateii | WhiteChakra | Generalitati | 25 | 27.09.2011 05:58:24 |
Relatia mea cu Dumnezeu | The_Fallen | Despre Sfanta Scriptura | 21 | 27.06.2010 18:40:35 |
Relatia dintre fotografie si iconografie | cod_gabriel | Generalitati | 15 | 12.02.2009 12:17:19 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
|