![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt de acord cu dvs. Asprimea nu este sinonima cu rautatea. Dar unde incadram cuvinte de genul "paranoic", "nevrotic", "prost" (aceasta expresie nu va apartine dvs.), etc.? Ma refer la situatii foarte concrete.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ortodoxia este Calea spre Adevar. Fiti smeriti, si Adevarul va fi revelat prin bunavointa Domnului, fara sa studiati nici o carte ori sa stiti a scrie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu v-a cerut nimeni consultatii gratuite. Ar fi frumos si crestineste sa va abtineti cand mai aveti astfel de diagnosticuri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate pe undeva denota exasperare dar si o incalcare flagranda si mai ales inutila a etichetei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cercetati Scripturile, pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica, dar tocmai ele marturisesc despre Mine."(Ioan 5:39) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi-a cerut nimeni să intru pe un forum și să port o discuție cu cineva. Am făcut-o pentru că mă simt liber. Cam așa e și cu evaluările. Nu-ți pot promite că nu-mi voi exprima anumite observații atunci când va fi cazul chiar dacă ele vor apărea neconforme cu un anume pietism formal.
Dar dacă veni vorba... nici d-ta n-ai fost solicitat să ne înveți pe noi catehismul adventist și totuși o faci. Ce zici, asta intră în categoria "frumos și creștinește"? |
|
|||
|
|||
![]()
"Si îndelunga-rabdare a Domnului nostru socotiti-o drept mântuire, precum v-a scris si iubitul nostru frate Pavel dupa întelepciunea data lui,
Cum vorbeste despre acestea, în toate epistolele sale, în care sunt unele lucruri cu anevoie de înteles, pe care cei nestiutori si neîntariti le rastalmacesc, ca si pe celelalte Scripturi, spre a lor pierzare. Deci voi, iubitilor, cunoscând acestea de mai înainte, paziti-va, ca nu cumva, lasându-va târâti de ratacirea celor fara de lege, sa cadeti din întarirea voastra, Ci cresteti în har si în cunoasterea Domnului nostru si Mântuitorului Iisus Hristos. A Lui este slava, acum si în ziua veacului! Amin." (2Petru 3:16-18). "In zilele noastre se vad multi calatori la iad cu Scriptura in mana." (par. Arsenie Boca) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. pai am vazut ortodocsi si pe forumuri protestante si nici acolo nu le-a cerut nimeni sa ii invete ceva si totusi o fac. Ceea ce cred ca e un lucru bun acolo iar daca ar fi fost considerat rau aici, ar fi fost dati afara. Insa daca asta e politica casei, trebuie sa o respecti fara a supara pe nimeni, nu crezi? "Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; și cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului" ( Matei 5:22). |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|