Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2009, 19:41:32
orthodoxia.i.thanatos orthodoxia.i.thanatos is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Da ma frate orthodoxia.i.thanatos numai fratia ta si cei din Biserica Schismatica din care faci fratia parte se mantuiesc,numa in Biserica Schismatica din care faci fratia ta parte este har etc.
(Nu stiu de ce am impresia ca asemenea idei am mai vazut la sectele milenariste.Proabil e numai o impresie.)
Da de ce mai stati fratiile voastre in lumea asta care merge spre pacat?
Va duceti va luati pamant la tara undeva intr-o zona unde e ieftin (sunt zone in Romania unde e 15 mil hectaru) va faceti acolo o comunitate inchisa;sa nu se puna nici antene GSM ca prin astea va influenteaza organizatiile alea ascunse care conduce lumea gandirea si va controleaza ce sa faceti.
Va faceti acolo si biserica etc.
Faceti o cerere la stat sa va scuteasca de impozitul agricol,nu mai folositi curent electric ca e "inventie luciferica" , va mai faceti si niste stupi sa aveti ceara de albine pentru lumanari.
Pai nu ?
Parerea mea.
Normal nu folositi produse dastea cu numaru fiarei pe ele adica cu codu de bare,nu va luati buletine etc.
mihailt, Harul exista numai in Biserica Orthodoxa. Biserica Ortodoxa e acolo unde exista succesiune apostolica si credinta ortodoxa asa cum au mai apucat-o si strabunicii nostri atunci cind s-au nascut (de bunicii unora nu mai sint chiar atit de sigur). Tu pari sa te orientezi mai mult emotional si dupa instinct atunci cind cauti Biserica. Ai grija ca asa vine si inselaciunea...

Eu nu sint rau cu tine. Dimpotriva, si te inteleg perfect. Si eu am fost pe Nou; familia mea e acolo.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2009, 19:51:28
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de orthodoxia.i.thanatos Vezi mesajul
Si eu am fost pe Nou; familia mea e acolo.
Cred ca te inseli, tu esti pe stilul nou.
Stilul vechi al ortodoxiei este al ascultarii, intotdeauna stilul nou a fost cel al schismei. Noi suntem vechi, ca suntem ai "Celui vechi de zile".

Si in alta problema: vorbesti de familia ta de parca ar fi in iad ("acolo"), ca un loc blestemat.

Si noi suntem tot "acolo", in randul celor pacatosi pentru care Hristos a inviat!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2009, 19:58:45
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit erata

Va rog sa ma scuzati, am scris cu o tastaatura nemteasca si am pus din greseala q in loc de a de cateva ori... Nu am mai putut sa corectez ca plangea bebelusul ;-)
Reply With Quote
Vechi 15.05.2009, 20:21:20
orthodoxia.i.thanatos orthodoxia.i.thanatos is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Cred ca te inseli, tu esti pe stilul nou.
Stilul vechi al ortodoxiei este al ascultarii, intotdeauna stilul nou a fost cel al schismei. Noi suntem vechi, ca suntem ai "Celui vechi de zile".
Ce parere ai despre erezie?

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Si in alta problema: vorbesti de familia ta de parca ar fi in iad ("acolo"), ca un loc blestemat.

Si noi suntem tot "acolo", in randul celor pacatosi pentru care Hristos a inviat!
Ai dreptate, dar accentuarile iti apartin.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Consecintele razboiului mihaela75 Generalitati 17 24.03.2011 19:59:43
Mihai Viteazul - Parastas la 409 ani de la moartea acestuia cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 11 11.08.2010 20:45:00
Identificarea sufletului si identitatea acestuia adelin Generalitati 23 27.01.2010 12:01:38
Pacatul - si consecintele lui? s_snape Generalitati 14 09.05.2009 15:37:11
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia magnusfelyx Generalitati 6 30.12.2008 19:14:48