![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Tia;146485][quote=adrianopol;146436]
SA nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert. nu a luat nimeni numele Domnului in desert. Dar daca tot ai adus vb stii cum spune Dumnezeu mai departe? Sa nu-ti faci chip cioplit nici vre-o infatisare a lucrurilor care sunt sus in ceruri sau jos pe pamant si nici sa te inchini lor. Eh... da-mi si mie un mod cum interpretezi tu asta in contextul in care un neam intreg ... probabil nu cunoaste aceste versete sau nici nu a fost interesul sa fie informat ca scrie asta in Biblie... referitor la genul masculin cu care m-am adresat imi cer scuze dar nu aveam de unde sa stiu... |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arhitectura bisericilor (2) - culte heterodoxe | ioanna | Arta bisericeasca in general | 2 | 20.03.2014 17:05:04 |
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 13:35:47 |
Cultele protestante si neoprotestante il iubesc pe Hristos fara Cruce. | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 102 | 20.01.2011 13:59:30 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
|