Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Devine din ce in ce mai clar, ca in momentul in care Adam a "aterizat" cu femeia lui pe Terra aici a dat de celelalte dobitoace printre care si bipezii australopitici au Neandertalii care traiau ca animalele insa banuiesc ca au fost anihilati de urmasii lui Adam, acestia din urma fiind mai luminati si in stare sa le puna cu usurinta capcane, si asta dupa ce s-au impreunat cu femeile acestora
|
Nu prea cred chestia asta, au nascocit-o sectantii bazandu-se pe acest verset se pare:
Citat:
13. Si a zis Cain catre Domnul Dumnezeu: “Pedeapsa mea este mai mare decat as putea-o purta.
14. De ma izgonesti acum din pamantul acesta, ma voi ascunde de la fata Ta si voi fi zbuciumat si fugar pe pamant, [COLOR=blue]si oricine ma va intalni[/COLOR], ma va ucide”.
15. Si i-a zis Domnul Dumnezeu: “Nu asa, ci tot cel ce va ucide pe Cain inseptit se va pedepsi”. Si a pus Domnul Dumnezeu semn lui Cain, ca tot cel care il va intalni sa nu-l omoare.
|
Se omite faptul ca oamenii aia la inceput traiau foarte mult! Adam a trait 900 de ani. La fel si altii. Deci Cain a fost contemporan cu cel putin cateva sute de urmasi ai lui Adam. Despre aceea e vorba in acel verset, nu despre neandertali, robocop, spyderman, morpheus etc.
Nu sunt sigur dar ceva imi spune ca de acolo a fost si un pic de sminteala pentru evrei in sensul ca se pare ca ei tot credeau ca erau mai multe popoare la inceput si Dumnezeu i-a ales doar pe ei ca ca fiind doar ei urmasi ai lui Adam, de aceea credinta lor nu este si pentru neamuri. De aici a provenit si ura pentru Iisus (pentru ca predica si neamurilor) si tot ce a urmat.