![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
de la plecarea din romania... nu a trecut timp pana am cautato...ma vb mereu la telefon iar eu am cam insistat cu niste prostii si am ajuns sa ne spunem ca nu mai are rost... de 5 saptamani stau aici in Spania fara ea... nu am incetat sa o caut,ii scriu destul de des... dar niciun raspuns...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu spun sa vii in tara sa discuti cu ea.E mai bine sa fii cu sufletul impacat,sa stii ca ai facut totul pentru a-ti repara greseala si este posibil sa o recastigi.Depinde doar de cata iubire va purtati unul celuilalt. PS:Ce inseamna ca ai insistat cu niste prostii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si cand miam dat seama ce am facut?! wow... deja am luato un pik razna... si am insistat sa vina aici sau sa ma intorc eu acolo... am fost foarte insisten si stresant,si neam cam certat la telefon zile si noti,si am ajuns acum sa sufar inimaginabil de mult pentru tooot... |
|
||||
|
||||
![]()
Parerea mea, e ca daca tii cu adevarat la ea, e sa discuti sincer cu ea, sa ii prezinti toate faptele, adevarul, si daca e de luat o decizie, sa o iei impreuna cu ea. Bineinteles, asta implica sa vorbesti fata in fata cu ea. Acum, tu stii mai bine de facut. Sunt o gramada de sfaturi pe care le-ai putea urma. Unul singur e bun, si nu vine de la noi.
edit: imi pare rau ca suferi atat. Ultima data cand am fost si eu intr-o situatie asemanatoare, cand ma lua nervu', ma duceam si facem o baie rece in rau. Sau pedalam ore in sir pe bitza, mergand fara o tinta anume. (iti spun asta ca poate te ambitionezi si lucrezi cat 10 acolo unde esti, banuiesc ca de-aia esti acolo, macar vi cu niste banisori in tara :D) Last edited by moshu; 12.07.2009 at 15:35:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar sa iti fi facut vraji cineva,ele nu au efect daca noi avem credinta in Dumnezeu si suntem stapani pe noi. Vrajile,demonii actioneaza asupra slabiciunilor deja existente in noi,deci,chiar daca exista factori care duc la o anumita conjunctura,cei care gresim si purtam pe umeri intreaga vina si responsabilitate pentru actiunile noastre,suntem doar noi. Si inca o mica mentiune: daca o iubeai atat de mult,acum iti sfaraiau calcaiele in Romania dupa ea,erai cu un buchet de flori la usa ei si o rugai sa poarte macar o ultima conversatie cu tine. Dar,la cum vad ca totusi pui problema,eu cam am indoieli mari ca tu chiar o iubesti cu adevarat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu am vrut si vreau sa fac asta ce spui tu,si credema pe cuvant ca miam recunoscut greselile si iam cerut iertare de 100 de ori intro 100 de moduri,am plans,mam rugat,am insistat cu toata sinceritatea din suflet... ultima data am zis: ok! hai sa vin eu acolo sa vorbim,sa vedem cum fac,ca ma descurc eu si in romania,las totul aici si gata... mia raspuns: sa nu faci prostia asta,nu te ruina,daca vii nici nu vreau sa te vad!!! mia invartit cutitul in inima... si asa face ori de cate ori vb cu ea la telefon,ca daca ii scriu numi raspunde,si asta din ziua de cand am hotarat amandoi sa o lasam balta,niciunu fiind siguri de ce am spus... acum eu ce sa fac? zici sa ma duc acolo... ok poate ma ajuta Dumnezeu sa o fac si pasta... dar ma gandesc si la consecinte... PS: de maturizat!? nu stiu... ma cosider destul de matur,dar cand scriem din suflet toti parem niste copii... Nu incer sa arunc vina pe nimeni,daca ai citit... in perioada aia imi pierdusem increderea in mine si in Dumnezeu... am fost slabit,si ma prins asa,ma atacat,si am cazut prada... din asta sper sa ies! |
|
||||
|
||||
![]()
Eu iti vorbesc cu prietenie,crede-ma,chiar daca unele cuvinte par mai dure.
Insa,realitatea este ca din afara,povestea voastra pare una a unor copii care inca nu stiu sa isi asume anumite responsabilitati,chiar si in ceea ce tine de sentimente. Deasemenea,cand esti matur stii foarte bine ce vrei de la viata,pe cine vrei si stii sa lupti pentru acesta. Acum,revenind,poate ar fi mai bine sa o lasi cateva zile fara sa-i dai vreun semn de viata,sa vezi daca tot asa vehementa este dupa acest interval si,apoi,in functie de atitudinea ei si,mai ales de ceea ce vei simti in sufletul tau sa fac,sa iei cea mai potrivita decizie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scrisoare pentru iubita mea! | dumitrucelmare2000 | Nunta | 20 | 08.01.2012 20:08:21 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ce trebuie sa fac pentru a ma impaca cu persoana iubita? | hatryan | Rugaciuni | 5 | 30.07.2011 22:35:05 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cum se impaca serviciul militar cu credinta? | sophia | Generalitati | 41 | 13.01.2010 23:31:16 |
|