![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In viata nu exista ca nu imi dau seama ce fac,in viata trebuie sa stii ce faci,sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale,in caz contrar,totul se plateste. Eu,personal,nu prea stiu daca o iubesti asa cum spui pe fata ramasa in tara si nici macar daca ai iubit-o si pe cea din Spania cu adevarat. Imi pari momentan genul de persoana care nu stie sa aprecieze ce ii ofera momentul prezent si vesnic plange dupa ce a avut si a pierdut sau ar putea avea,uitand sa vada ce i-a oferit Dumnezeu langa el. Si,iti mai spun ceva: cu sufletele oamenilor nu avem voie sa ne jucam! Acum,daca ai facut lumina in inima ta si stii ca o vrei cu adevarat pe cea din Romania,vino in tara si mergi si discuta cu ea din toata sinceritatea sufletului tau.Macar atat poti incerca. Poate gasi puterea sa te ierte ori poate sa nu mai doreasca sa te vada deloc,pentru suferinta pe care i-ai provocat-o. In acest caz nu iti ramane decat sa mergi inainte si sa inveti ceva din aceasta lectie pentru viitorul tau. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scrisoare pentru iubita mea! | dumitrucelmare2000 | Nunta | 20 | 08.01.2012 20:08:21 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ce trebuie sa fac pentru a ma impaca cu persoana iubita? | hatryan | Rugaciuni | 5 | 30.07.2011 22:35:05 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cum se impaca serviciul militar cu credinta? | sophia | Generalitati | 41 | 13.01.2010 23:31:16 |
|