![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
iarta-ma daca te-am suparat dar sa stii ca nu ai inteles si nici nu poti intelege in starea in care esti, aparator iubitor al religiiei musulmane.
e ca si cum ai cere unui alcoolic sa vorbeasca clar si concret despre alcool. nu va putea sa si schimbe opinia pozitiva in privinta consumului de alcool. tu zici ca, coranul vorbeste despre un razboi al lui mohamed ce l-a avut el in trecut dar nu e asa. coranul pentru ei este activ prezent zi de zi. ei il citesc zi de zi, il cintesc zi de zi. si ce ii invata coranul? ochi pe ochi, dinte pe dinte . ba mai mult cine nu i de al lor vine eliminat. pentru ca asa mohamed ii rasplateste cine nu i de al lor ajunge in iad. ei sunt cei mai corecti, cei mai buni, cei mai destepti. femeia pentru ei nu are suflet, nu are importanta, e considerata un nimic. esti de acord sa te anulezi asa suflete a lui Dumnezeu. stii ce faceau fetele nostre in timpul lui Stefan Cel Mare, cand erau furate de turcii musulmani? se aruncau de pe stanci ca sa nu fie pangarite. si astazi ce fac ? - hai musulmanule, vin-o si ma ia din ograda mea frumos luminata de razele curate si dulci ale ortodoxiei si al mai marelui Dumnezeului meu care ma invata sa nu mananc la aceeasi masa cu cei din alte religii, dar eu nu -l ascult, vin-o musulmane si ma ia ca am chef sa-mi pun broboada si sa mi ascund chipul meu frumos unic si ortodox, hai musulmane si ma ia si pune-ma la cratita inchisa in casa, pe alti sa nu pot vedea. or fi si musulmani mai moderni dar ideea e asta anularea femeii. anularea celor ce nu sunt de o credinta cu ei. iti place cum gandeste coranul lor? ei il citesc si l venereaza daca e alb pe negru ca ii manipuleaza in rau, tu nu. o tii pe a ta. tin-o fata mamii dar cand o sa te intrebe Iisus Hristos: -de ce nu ai ascultat invataturile bisericii ortodoxe, bisericii incare te ai botezat? ai sa spui , Doamne dar nu suntem toti ai Tai? tu ai fost nascuta in dreapta credinta, ortodoxia ortodocsii vor fi judecati aspru pentru ca ortodoxia e complexa e ampla, iti deschide ochii prin Puternicele Sfinte Liturghii. musulmanul nu are nici o vina ca e nascut musulman, in schimb coranul nu-i deschide ochii cum face la noi Sfanta Scriptura. musulmanul o tine pe a lui. ceea ce il invata religia lui care e diferita. la judecata Iisus Hristos Fiul LUI DUMNEZEU va judeca pe musulman intr un fel si pe tine in alt fel. tie pentru ca ti a deschis ochii pin Sfintele Scripturi iti va cere mult mai mult decat musulmanului caruia nu i-a deschis ochii intratat de mult. musulmanul nu va vrea sa auda de ortodoxie, nu va vrea sa si deschida ochii, in schimb tu cica, nu vei vrea sa auzi de religia lui, dar ce convieturire e asta? sa nu uniti religia? nu are binecuvantare pentru ca e ca si cum ai uni uleiul cu apa. nu se amesteca, nu sunt compatibile, nu sunt unite chiar daca stau unul langa altul. asa si tu una e sa fii langa el si alta e sa fii unit si spiritual cu el. de ce sa ti pierzi timpul sa nu lucrezi gospodareste in viata asta scurta. marea e plina de pesti, roaga-te Sfantului Neculai pentru ati gasi un sot ortodox curat si luminat ca si tine. sa pute ti merge impreuna la Sfanta biserica cu sufletele voastre unite intru Domnul. sa va iubiti crestineste ca sa puteti cunoaste si iubirea Lui Dumnezeu. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox | Shalom | Nunta | 37 | 06.12.2012 13:34:40 |
casatoria ortodoxa- musulman | simona_fidela | Nunta | 4 | 15.05.2012 20:01:17 |
Musulman casatorit religios la Catedrala | Dia20_diana | Religia Islamica | 4 | 14.11.2010 01:22:44 |
eu crestina el musulman | Carine | Generalitati | 60 | 03.08.2010 22:06:28 |
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? | dreamhappy | Religia Islamica | 40 | 11.01.2010 11:00:14 |
|