Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Despre Vecernie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2009, 02:18:50
morena morena is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.07.2009
Cool nicolletta

Toti musulmanii sunt criticati datorita religiei nu datorita a ceea ce sunt ca oameni,atat va mai laudati cu barbatii ortodoxi,de parca ei sunt mai buni,sincer as prefera sa stau imbrobodita si la cratitza decat sa stau batuta langa un barbat betziv si afemeiat ortodox,cu ce sunt mai buni barbatii ortodoxi?sau ce se aude la stiri atatea cazuri de violuri,incesturi,crime,droguri, furt,inselaciune,proxeneti in toate discotecile de peste tot,divorturi,copii abandonati astea nu se mai pun doar ca sunt ortodoxi si sunt binecuvantati? atunci unde e dragostea aia mare fatza de Dumnezeu si de cuvantul Lui? musulmanii cel putzin citesc cartea lor si o respecta oricum ar fi cum zici tu,ortodoxii cat la suta fac asta?ce sa ne mai ascundem atat? lumea de pe forum vorbeste de ortodoxi cu atata evlavie chiar daca ei vad altceva afara,aici pe site totul se vede in roz nu? si cat respectam noi biblia? cat facem noi ce e scris in ea?pomeni la morti?=bani ; lumanari la morti si vii=bani;inmormantarile=bani,bani,;spovedania=bani ,maslu=bani te rog arata-mi in biblie unde scrie ca trebuie sa practicam lucrurile acestea daca tot va laudati ca noi urmam Sfanta Scriptura! Cuvantul Sfant=fara de pacat cum zice preotul ortodox si tot el ne zice ca nu exista om fara de pacat afara de IIsus Hristos dar noi ortodoxii avem mii de Sfinti in calendar pana si imparatii Constantin si Elena sunt trecuti ca sfinti,mai ales ca pentru crestinii ortodoxi zilele sfintilor sunt transformate in onomastice adik un motiv de a bea in plus sau un motiv de a merge la biserica de a da de pomana unuia care are numele a unui Sfant cu toate ca nu are nici o legatura cu respectivul. Dupa Sfanta Scriptura ceea ce si eu cred,IIsus Hristos a fost si este Sfant nu?insa ortodoxii atribuie preotilor "Prea Sfintitul si Prea LUMINATUL etc,acel preot inainte sa devina preot a avut o viata cotidiana obisnuita,discoteci;cluburi;femei;bautura zic asta ca am prieteni la teologie,doar o simpla facultate i-a facut sa devina prea sfintiti? poate nu cunosti preoti in particular,sau cei care apar la tv si fac ce fac ma intelegi,daca nu se descoperea te duceai si-ii pupai mana nestiind ce face el,sunt multe oricum,toti de pe forum ne indreapta spre ortodoxie adica spre calea cea dreapta spun ei,eu va zic mai bine indreptati-va spre biblie daca tot va e teama sa nu va pierdeti sufletele. Legat de broboada sa cauti in vechiul Testament daca e nevoie te ajut si eu acolo unde scrie: O femeie cu capul neacoperit e o femeie cheala in fata lui Dumnezeu.Itzi zic eu ca noi femeile din zilele noastre suntem libere datorita democratiei nu datorita religiei,adu-ti aminte ce scrie in Sfanta Scriptura cum erau femeile in fatza barbatului si anume nesemnificative pana la Fecioara Maria si Maria Magdalena ca sa nu mai zicem ca bigamia era permisa dupa cum bine stii iar femeile erau intr-o situatie asemanatoare cu a femeilor musulmane si uita-te in filmele biblice cat de clar se aseamana portul femeilor din trecut pe vremea cand se stia ce e respectul si rusinea cu portul femeilor musulmane de azi. Eu zic ca ar trebui sa deschidem toti ochii si sa intelegem biblia si cu inima

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox Shalom Nunta 37 06.12.2012 13:34:40
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
eu crestina el musulman Carine Generalitati 60 03.08.2010 22:06:28
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14