![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Toti musulmanii sunt criticati datorita religiei nu datorita a ceea ce sunt ca oameni,atat va mai laudati cu barbatii ortodoxi,de parca ei sunt mai buni,sincer as prefera sa stau imbrobodita si la cratitza decat sa stau batuta langa un barbat betziv si afemeiat ortodox,cu ce sunt mai buni barbatii ortodoxi?sau ce se aude la stiri atatea cazuri de violuri,incesturi,crime,droguri, furt,inselaciune,proxeneti in toate discotecile de peste tot,divorturi,copii abandonati astea nu se mai pun doar ca sunt ortodoxi si sunt binecuvantati? atunci unde e dragostea aia mare fatza de Dumnezeu si de cuvantul Lui? musulmanii cel putzin citesc cartea lor si o respecta oricum ar fi cum zici tu,ortodoxii cat la suta fac asta?ce sa ne mai ascundem atat? lumea de pe forum vorbeste de ortodoxi cu atata evlavie chiar daca ei vad altceva afara,aici pe site totul se vede in roz nu? si cat respectam noi biblia? cat facem noi ce e scris in ea?pomeni la morti?=bani ; lumanari la morti si vii=bani;inmormantarile=bani,bani,;spovedania=bani ,maslu=bani te rog arata-mi in biblie unde scrie ca trebuie sa practicam lucrurile acestea daca tot va laudati ca noi urmam Sfanta Scriptura! Cuvantul Sfant=fara de pacat cum zice preotul ortodox si tot el ne zice ca nu exista om fara de pacat afara de IIsus Hristos dar noi ortodoxii avem mii de Sfinti in calendar pana si imparatii Constantin si Elena sunt trecuti ca sfinti,mai ales ca pentru crestinii ortodoxi zilele sfintilor sunt transformate in onomastice adik un motiv de a bea in plus sau un motiv de a merge la biserica de a da de pomana unuia care are numele a unui Sfant cu toate ca nu are nici o legatura cu respectivul. Dupa Sfanta Scriptura ceea ce si eu cred,IIsus Hristos a fost si este Sfant nu?insa ortodoxii atribuie preotilor "Prea Sfintitul si Prea LUMINATUL etc,acel preot inainte sa devina preot a avut o viata cotidiana obisnuita,discoteci;cluburi;femei;bautura zic asta ca am prieteni la teologie,doar o simpla facultate i-a facut sa devina prea sfintiti? poate nu cunosti preoti in particular,sau cei care apar la tv si fac ce fac ma intelegi,daca nu se descoperea te duceai si-ii pupai mana nestiind ce face el,sunt multe oricum,toti de pe forum ne indreapta spre ortodoxie adica spre calea cea dreapta spun ei,eu va zic mai bine indreptati-va spre biblie daca tot va e teama sa nu va pierdeti sufletele. Legat de broboada sa cauti in vechiul Testament daca e nevoie te ajut si eu acolo unde scrie: O femeie cu capul neacoperit e o femeie cheala in fata lui Dumnezeu.Itzi zic eu ca noi femeile din zilele noastre suntem libere datorita democratiei nu datorita religiei,adu-ti aminte ce scrie in Sfanta Scriptura cum erau femeile in fatza barbatului si anume nesemnificative pana la Fecioara Maria si Maria Magdalena ca sa nu mai zicem ca bigamia era permisa dupa cum bine stii iar femeile erau intr-o situatie asemanatoare cu a femeilor musulmane si uita-te in filmele biblice cat de clar se aseamana portul femeilor din trecut pe vremea cand se stia ce e respectul si rusinea cu portul femeilor musulmane de azi. Eu zic ca ar trebui sa deschidem toti ochii si sa intelegem biblia si cu inima
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca pe aceasta tema, s-au tocit destul tastele keyboard-ului !! Majoritatea musulmanilor, nu au respect fata de nevasta, pe care NU O CONSIDERA NICI PE DEPARTE EGALUL LOR!SI NICI NU O VOR CONSIDERA VREODATA!! Asta o au in sange, in cultura..poate ti se pare greu de inteles, dar asa este! Citat:
Sa iti raspund eu cu ce cred ca este mai bun barbatul ortodox in traire??? Aveti aspiratii comune... bucurii comune... chiar si tristeti comune...traiesti impreuna cu el Calvarul din Saptamana Patimilor si bucuria triumfatoare din Noaptea Invierii...te are in rugaciunile lui atunci cand esti la ceas de cumpana... si iti va oferi mereu o cana cu ceai fierbinte atunci cand febra tinde sa "sparga" termometrul...mana lui o vei simti mereu intr-a ta, la fiece Liturghie, si nu vei privi niciodata cu jind si insingurare la familiile crestine venite si ele la slujba... Alaturi de el, de barbatul ortodox in traire, vei fi incununata, vei avea privilegiul de a canta "Isaie dantuieste"... Alaturi de el copiii tai vor primi SFANTUL BOTEZ!!!!!!!!!!! Alaturi de el, zilele insorite le vei vedea stralucitoare, iar pe cele"innourate" le vei percepe ca fiind in cel mai rau caz "gri" dar nu negre! Alaturi de el, desaga casniciei nu ti se va mai parea o povara atat de coplesitoare, ptr ca el va fi mereu acolo ptr a sustine cel putin jumatate din greutatea ei. Citat:
Citat:
Sa dai de pomana unui amarat mi se pare un fapt ce tine de omenie... si crede-ma, sunt o multime de crestini ortodoxi pentru care ziua onomastica inseamna ceva mai mult decat a umfla burdihanul cu niscaiva alcool etilic... oricat de ciudat ti se poate parea, mai exista crestini care de ziua numelui lor sunt prezenti la Sfanta Liturghie, si nu doar formal, ptr ca asa trebuie, ci ptr ca ei chiar asta simt! Poti intelege asta?? Last edited by MarinaAlca; 13.07.2009 at 11:06:31. |
|
|||
|
|||
![]()
"oricat de ciudat ti se poate parea, mai exista crestini care de ziua numelui lor sunt prezenti la Sfanta Liturghie, si nu doar formal, ptr ca asa trebuie, ci ptr ca ei chiar asta simt! Poti intelege asta??"
In sfarsit am inceput sa ne intelegem,afirmatia ta este adevarata,da mai exista si sa recunoastem ca persoanele de a III-a varsta nu?cand li se apropie sfarsitul atunci crestinii se apropie de Dumnezeu sau cand dau de un impas in vietile lor,tinerii in schimb? Eu nu inteleg cum va mintziti singuri chiar daca sunteti constienti si vedetzi ce se intampla in spatele usilor!Cat la suta din Crestini nu-si serbeaza onomastica? hai sa fim seriosi,chefurile se tzin in lant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Atata timp cat serbeaza intr-un mod decent nu vad nimic rau in asta.. ba dimpotriva.. |
|
|||
|
|||
![]()
"Sa iti raspund eu cu ce cred ca este mai bun barbatul ortodox in traire???
Aveti aspiratii comune... bucurii comune... chiar si tristeti comune...traiesti impreuna cu el Calvarul din Saptamana Patimilor si bucuria triumfatoare din Noaptea Invierii...te are in rugaciunile lui atunci cand esti la ceas de cumpana... si iti va oferi mereu o cana cu ceai fierbinte atunci cand febra tinde sa "sparga" termometrul...mana lui o vei simti mereu intr-a ta, la fiece Liturghie, si nu vei privi niciodata cu jind si insingurare la familiile crestine venite si ele la slujba... Alaturi de el, de barbatul ortodox in traire, vei fi incununata, vei avea privilegiul de a canta "Isaie dantuieste"... Alaturi de el copiii tai vor primi SFANTUL BOTEZ!!!!!!!!!!! Alaturi de el, zilele insorite le vei vedea stralucitoare, iar pe cele"innourate" le vei percepe ca fiind in cel mai rau caz "gri" dar nu negre! Alaturi de el, desaga casniciei nu ti se va mai parea o povara atat de coplesitoare, ptr ca el va fi mereu acolo ptr a sustine cel putin jumatate din greutatea ei." Marina trebuie sa te felicit; ai gasit barbatul perfect, daca ar fi adevarat ce spui tu nu ar mai exista divorturi,femei batute si copii chinuiti sa nu le mai enumar pe toate. In timp ce femeile se plang alaturi de sotii lor ortodoxi tu descrii barbatul ortodox in roz. Ceea ce descrii tu exista intr-o dimensiune paralela probabil pentru ca nu se vede in zilele noastre. Acum nu pot sa zic ca nu sunt barbati care practica unele lucruri pe care le-ai mentionat tu insa sunt prea putini si pe cale de disparitie. Daca nu stai la cratitza si incuiata in casa imbrobodita cum stau femeile musulmane inseamna ca vezi ceea ce se intampla in lume,dar avand in vedere descrierea ta atribuita barbatilor ortodoxi m-ai lasat fara cuvinte,spune-ne te rog pe ce lume traiesti sa venim si noi,mi-as dori mult asta pentru mama care a fost ca o sclava toata viata ei langa barbatul ortodox si anume tatal meu,la fel si pentru bunica mea,matusile mele,sora mea,si pentru atatea alte femei in situatii asemanatoare. Eu mi-am gasit fericirea langa barbatul musulman alaturi de care sunt de 9 ani si sunt mult mai fericita decat femeile cu barbati ortodoxi,copilul meu e botezat la ortodoxi si nimeni nu a avut de obiectat ramanand la alegerea lui cand va creste daca se va converti sau nu,nu am fost si nu sunt sechestrata in casa cum spuneti voi sau imbrobodita,sunt tratata ca o printesa si iubita pe masura,nu a fost nevoie sa ma convertesc,si ma imbrac si ma aranjez exact cum am crescut si am fost obisnuita,ce vorbiti voi de musulmani sunt povesti,daca au fost esecuri cu musulmani nu inseamna ca asa sunt toti! Doresc din toata inima fericirea si respectul de care am eu parte alaturi de acest barbat musulman tuturor femeilor nu doar crestine ci din toata lumea! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
NU POT DECAT SA MA BUCUR CA ESTI TRATATA CA O REGINA... ASTA EVIDENT DACA LUAM DREPT REALE AFIRMATIILE TALE... DIN PACATE INSA, EU AM IN FATZA MEA NUMAI EXEMPLE NEGATIVE, LEGATE DE RELATIILE CRESTINI-MUSULMANI... DIN PACATE PREA MULTE EXEMPLE NEGATIVE... TU PROBABIL AI FI EXCEPTIA CARE INTARESTE REGULA! Hai sa privim realist! Eu, poate mai mult ca oricine altcineva de pe acest forum, as fi indreptatita sa iti tin partea .. ptr ca impart acelasi acoperis si acelasi pat cu un barbat de aceiasi religie cu al tau... Deci daca nici pe mine macar nu ma poti convinge ca barbatii musulmani sunt atat de minunati in calitate de soti... cum ii poti tu convinge pe celelate cateva mii de membrii ortodoxi ai acestui forum?????????????????CUM???????????????? Last edited by MarinaAlca; 13.07.2009 at 16:16:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai important aspect legat de musulmani e ca sunt mincinosi patologici. Religia lor îi învata sa minta si constiinta lor morala easte omorâta din tinerete (discut zilnic cu musulmani pe internet si am observat cum cei mai tineri mai pastreaza înca sinceritatea într-o masura). islamul dezumanizeaza omul, sunt si unii care îsi pastreaza umanitatea si acestia ajung sa se lepede de islam (în zilele noastre e posibil, în trecut se pedepsea cu moartea) dar sunt un mic procent.
Poate ca si morena e de fapt o musulmanca, ea spune ca Hristos ar fi sfânt, nu Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
"Cel mai important aspect legat de musulmani e ca sunt mincinosi patologici. Religia lor îi învata sa minta si constiinta lor morala easte omorâta din tinerete (discut zilnic cu musulmani pe internet si am observat cum cei mai tineri mai pastreaza înca sinceritatea într-o masura). islamul dezumanizeaza omul, sunt si unii care îsi pastreaza umanitatea si acestia ajung sa se lepede de islam (în zilele noastre e posibil, în trecut se pedepsea cu moartea) dar sunt un mic procent.
Poate ca si morena e de fapt o musulmanca, ea spune ca Hristos ar fi sfânt, nu Dumnezeu. " Traditie tin sa recunosc ca esti pe masura asteptarilor, sesizarea ta fiind tipica unui crestin ortodox,nu am cu cine sa stau la discutii. Poate va jignesc cand il numesc pe IIsus Hristos Sfant in viata Lui pamanteasca avand in vedere ca voi din preoti faceti PREA SFINTITI ati ajuns sa nu va mai rugati la Dumnezeu ci sa mergeti in biserica sa spuneti ca niste fatzarnici 'Iarta-ma Parinte am pacatuit" si va mai dati marii evlaviosi,cu ce e mai presus preotul decat voi?cine e el sa va cereti iertare de la el sau el sa va ierte pacatele? chiar credetzi ca o sa se roage pentru voi fiecare in parte? pana ajunge randul tau sau al meu se trece cu vederea. Eu il consider pe IIsus sfant si raman la ideea asta.voi ramaneti cu Prea SFINTENIILE LOR preotii care stim cu totii cine sunt si ce fac,m-am lamurit, chiar nu avetzi teama de a va pierde sufletele,ceea ce vretzi voi sa aratati pe forum este de fatzada nimik mai mult! Mergetzi in pace cu preotii vostrii iar eu o sa incerc sa urmez Invatzaturile Lui Hristos care a fost rastignit din cauza preotilor si a fariseiilor pentru a nu li se lua pita de la gura! Urmatii pe Ana si Caiafa PREASFINTITII! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-POSIBIL SA NU FII CASATORITA CU ACTE, iar in moschee nici atat -NU TRAIESTI CU EL INTR-O tara majoritar musulmana -familia lui nu locuieste in aceiasi tara cu voi -sotul tau nu este un prea mare practicant al propriei religii, caci daca era cu siguranta nu te lasa sa botezi copilul ortodox.. sau l-ai botezat PE ASCUNS.. am auzit ca se poarta asta in randul femeilor casatorite cu musulmani |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox | Shalom | Nunta | 37 | 06.12.2012 13:34:40 |
casatoria ortodoxa- musulman | simona_fidela | Nunta | 4 | 15.05.2012 20:01:17 |
Musulman casatorit religios la Catedrala | Dia20_diana | Religia Islamica | 4 | 14.11.2010 01:22:44 |
eu crestina el musulman | Carine | Generalitati | 60 | 03.08.2010 22:06:28 |
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? | dreamhappy | Religia Islamica | 40 | 11.01.2010 11:00:14 |
|