Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.07.2009, 22:00:13
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Din ce am citit si replicile tale adaugate la mesaj parerea mea este cu toata seriozitatea sa-i dai papucii CIT MAI REPEDE

Pune-i urgent Lucrurile la usa si VALEEEAA!!! Daca nu o faci ACUM , mai tirziu o sa regreti fiecare an pe care l-ai irosit alaturi de acest om care n-are nimic decit ca a ales un mod de viata parazitar
Altfel, scuza-ma dar risti sa te transformi intr-o cirpa.
Este un mesaj foarte jignitor, Andrei!
(Nu stiu daca realizezi!)
Tu nu il cunosti pe sotul ei ca sa-ti permiti astfel de afirmatii.
Catalina pare a fi o persoana minunata, probabil si sotul ei este un om deosebit, daca i-a castigat iubirea si devotamentul!
Reply With Quote
Vechi 21.07.2009, 22:14:28
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Este un mesaj foarte jignitor, Andrei!
(Nu stiu daca realizezi!)
Catalina pare a fi o persoana minunata, probabil si sotul ei este un om deosebit, daca i-a castigat iubirea si devotamentul!
Asta este parerea ta, insa eu afirmatia mea o bazez pe cazurile pe care le-am intilnit si doar actionind cum i-am sugerat isi va recapata demnitatea.
In viata de familie trebuie sa ai principii clare, nu balaceala.
Cu toata dragostea si afectiunea care i-o poarta( si care este deseori oarba), parazitismul are o limita si trebuie facut tot efortul de a-l stopa.
Din cauza orbirii adusa de dragoste EXISTA PRINCIPIILE! ele ne trezesc la realitate
Reply With Quote
Vechi 21.07.2009, 22:18:08
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
!
Nici nu am nevoie sa-l cunosc, ca doar nu o fi el unica capuse din lume, am vazut destule la viata mea.

Nimeni nu zice sa-si gaseasca post de CEO, orice munca ar fi facut l-ar innobilat, la propriu! si ar fi scapat de aceasta boala, insa in cazul lui este clar ca umbla cu cioara vopsita
Reply With Quote
Vechi 21.07.2009, 22:33:09
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Andrei, imi pare rau, dar este SOTUL ei, nu prietenul sau logodnicul. Cum ii dai tu sfat sa se desparta, mai ales cand ea e chiar dispusa sa rabde. Vrei sa piarda cununa? Sau cum?

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 21.07.2009, 22:42:57
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Andrei, imi pare rau, dar este SOTUL ei, nu prietenul sau logodnicul. Cum ii dai tu sfat sa se desparta, mai ales cand ea e chiar dispusa sa rabde. Vrei sa piarda cununa? Sau cum?
Bine, am inteles, atunci sa rabde.
Reply With Quote
Vechi 22.07.2009, 21:21:01
Banned

Implicit

Sf Pavel spune clar:
"Cine nu munceste sa nu manince"
Reply With Quote
Vechi 22.07.2009, 21:51:38
antoniap
Guest

Implicit

Problema acestui sot intretinut mi se pare mie ca se datoreaza mandriei. Orgoliul ranit poate ca s-a transformat in deznadejde. Complexul de inferioritate pe care-l simte acum ii blocheaza elanul si spiritul de initiativa. Isi simte sotia superioara si acest lucru nu-l suporta cu usurinta barbatii, in general. Cred ca rugaciunea, cultivarea increderii in fortele proprii si un duhovnic foarte bun il pot ajuta. Nici eu n-as merge pe mana unui psiholog, caci e posibil ca practicile acestuia sa se bata cap in cap cu invatatura ortodoxa. O spovedanie generala, niste Sfinte Masluri, Acatistul Sfantului Nicolae sau al Sfintilor Modest, Mina, Nectarie, Ciprian etc. ma gandesc ca ar fi eficiente.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare