![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Nu stiu daca realizezi!) Tu nu il cunosti pe sotul ei ca sa-ti permiti astfel de afirmatii. Catalina pare a fi o persoana minunata, probabil si sotul ei este un om deosebit, daca i-a castigat iubirea si devotamentul! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In viata de familie trebuie sa ai principii clare, nu balaceala. Cu toata dragostea si afectiunea care i-o poarta( si care este deseori oarba), parazitismul are o limita si trebuie facut tot efortul de a-l stopa. Din cauza orbirii adusa de dragoste EXISTA PRINCIPIILE! ele ne trezesc la realitate |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimeni nu zice sa-si gaseasca post de CEO, orice munca ar fi facut l-ar innobilat, la propriu! si ar fi scapat de aceasta boala, insa in cazul lui este clar ca umbla cu cioara vopsita |
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, imi pare rau, dar este SOTUL ei, nu prietenul sau logodnicul. Cum ii dai tu sfat sa se desparta, mai ales cand ea e chiar dispusa sa rabde. Vrei sa piarda cununa? Sau cum?
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, am inteles, atunci sa rabde.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sf Pavel spune clar:
"Cine nu munceste sa nu manince" |
|
|||
|
|||
![]()
Problema acestui sot intretinut mi se pare mie ca se datoreaza mandriei. Orgoliul ranit poate ca s-a transformat in deznadejde. Complexul de inferioritate pe care-l simte acum ii blocheaza elanul si spiritul de initiativa. Isi simte sotia superioara si acest lucru nu-l suporta cu usurinta barbatii, in general. Cred ca rugaciunea, cultivarea increderii in fortele proprii si un duhovnic foarte bun il pot ajuta. Nici eu n-as merge pe mana unui psiholog, caci e posibil ca practicile acestuia sa se bata cap in cap cu invatatura ortodoxa. O spovedanie generala, niste Sfinte Masluri, Acatistul Sfantului Nicolae sau al Sfintilor Modest, Mina, Nectarie, Ciprian etc. ma gandesc ca ar fi eficiente.
|
|