![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
in 1892, un muncitor englez (i-am uitat numele, dar e cunoscut) a avut un accident, un tarus intrandu-i in cap, trecandu-i prin partea din fata a creierului si iesin prin spatele urechii. el a supravietuit, dar dintr-un om harnic si bun s-a transformat intr-un hot si a devenit foarte rautacios si vulgar. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Căutările după “modulul divin” neural, despre care se crede că gestionează credința religioasă, i-au condus pe oamenii de știință spre diferite regiuni ale creierului. Concurentul inițial pentru această titulatură a fost lobul temporal, întrucât oamenii cu epilepsie de lob temporal spun că trăiesc experiențe religioase intense când suferă atacuri în această regiune cerebrală. Unul dintre principalii susținători ai acestei teorii a fost Vilayanur Ramachandran, de la Universitatea din California, San Diego, care a îndemnat bolnavi de epilepsie să asculte un amestec de cuvinte cu tentă religioasă, sexuală și neutră în timp ce le-a măsurat nivelul de stimulare și reacțiile emoționale. Cuvintele religioase au stârnit un răspuns neobișnuit de puternic la acești pacienți. " extras din: http://74.125.95.132/search?q=cache:...&hl=en&ct=clnk |
|
|
|||
|
|||
|
Doamneeeeee ce bine le zice Casandra!!!! tare bine le-a punctat. bravo, multumim!
Si Oana, sfatul Annei este cel mai concis si relevant. Si cel mai bun. Asa sa-ti ajute Dumnezeu! |
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc inca o data tuturor celor care mi-ati dat sfaturi.
sunt inca data peste cap, bulversata...singura, dar stiiu ca imi voi reveni am decis sa pun punct definitiv acestei povesti, desi e greu, dar ma rog Maicii sa imi dea putere. Altfel nu cred ca voi putea. si lui sa ii lumineze mintea...desi mie mi se pare absolut imposibil acest lucru la ora asta...sa ma ierte Dumnezeu pt ce zic.
|
|
|
|||
|
|||
|
Oana, crede-ma pe cuvant, iti spun cu mana pe inima, eu abia am inceput sa imi revin cat de cat, sa zicem ca sunt cu una-doua luni inaintea ta asa, la evolutia suferintei, si da-mi voie sa iti spun ca daca te rogi, cat poti de mult, si vei incerca ca toate gandurile tale catre problema ta sa le inlocui cu rugaciunea, vei vedea cum iti va fi mai bine! incet incet te vei linisti! si inca ceva: ce nu ne omoara, chiar ne face mai puternici!!! sa stii ca din toata aceasta tulburare, tu vei iesi cea mai castigata pina la urma, pentru ca te vei apropia de Dumnezeu! vei vedea! ai curaj si rabdare, si incredere in bunul Dumnezeu si in Maicuta Lui!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Am nevoie de un sfat, va rog | SoareD | Generalitati | 116 | 02.09.2012 01:09:11 |
| Relatiile parinti/copii, frati/surori - nevoie de incurajari | AGabriela | Generalitati | 21 | 31.08.2012 13:01:24 |
| am nevoie! | piedonee | Generalitati | 0 | 06.06.2012 20:36:14 |
| Am nevoie de un sfat... | anyone... | Generalitati | 25 | 14.06.2011 17:30:12 |
| Am nevoie | Danut7 | Generalitati | 0 | 15.09.2010 20:50:36 |
|
|