![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuza-ma ca intervin,dar sunt si eu ''patita''...
Cred ca andreicozia are dreptate,multi barbati asteapta un motiv pentru a se elibera de tine,ei nu te mai vor ,dar daca nu gresesti cu nimic cum ar putea scapa de tine?! ''El'' plangea in hohote,si spunea cat de mult ma iubeste,ca eu eram viata lui....bla,bla...dar ca are el probleme psihice,ca de cate ori are parte de fericire simte ca n-o merita,si o respinge!Pana cand m-a vazut vorbind cu un coleg si m-a parasit pe motivul asta!Bineinteles,plangand si spunandu-mi cat m-a iubit el... Nu intelegeam!Am ajuns la 40 de kilograme,lesinam de vreo doua ori pe zi....si tot asa....Atunci s-a indurat si el de mine,sa-mi spuna,ca de fapt nu mai ma vroia si ca alt motiv nu a gasit... ADEVARUL m-a linistit. Ceea ce incerc eu sa-ti spun este ca unii barbati dau vina pe ei,cand nu au alt motiv sa te paraseasca....si asteapta ceva....orice..... epilepsia nu e o boala terminala,si chiar si asa,ar trebui sa-si doreasca sa fii aproape de el.... Pe tine,de fapt incertitudinea te omoara,ca dac-ai stii sigur ca nu te mai iubeste,te-ar durea,ai suferi,dar l-ai lasa in pace!Nelinistea iti da incordare,suparare,zbucium sufletesc... Asta cred eu.... Roaga-te la Dumnezeu sa-ti dea liniste sufleteasca,ca-n rest are El grija de ceea ce-i bine pentru tine. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de un sfat, va rog | SoareD | Generalitati | 116 | 02.09.2012 00:09:11 |
Relatiile parinti/copii, frati/surori - nevoie de incurajari | AGabriela | Generalitati | 21 | 31.08.2012 12:01:24 |
am nevoie! | piedonee | Generalitati | 0 | 06.06.2012 19:36:14 |
Am nevoie de un sfat... | anyone... | Generalitati | 25 | 14.06.2011 16:30:12 |
Am nevoie | Danut7 | Generalitati | 0 | 15.09.2010 19:50:36 |
|