Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2009, 17:26:57
casandrasa casandrasa is offline
Banned

Data înregistrării: 20.07.2009
Implicit

Scuza-ma ca te intreb:Dar mai depinde de tine ?!Conteaza pentru ea ce vrei tu sa faci?Ea ce vrea sa faca?!
Acum sta acasa si-si smulge parul din cap de durere ca ai plecat , sau sta pe messenger cu barbatul de care e indragostita?! Sau mai rau...
Reply With Quote
Vechi 04.08.2009, 15:53:07
luciandumitrescu07 luciandumitrescu07 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.08.2009
Implicit sprijin in luarea unei decizii

Citat:
În prealabil postat de casandrasa Vezi mesajul
Scuza-ma ca te intreb:Dar mai depinde de tine ?!Conteaza pentru ea ce vrei tu sa faci?Ea ce vrea sa faca?!
Acum sta acasa si-si smulge parul din cap de durere ca ai plecat , sau sta pe messenger cu barbatul de care e indragostita?! Sau mai rau...
din pacate pentru mine nu stiu/nu vreau sa stiu ce face...probabil ca nu isi smulge parul din cap, deoarece am vazut-o destul de linistita si relaxata...deci concluzia singura este de la sine inteleasa. Nu regreta nimic, asa cum singura spune si nu vrea sa dicteze nimic sentimentelor, asa cum sustine tot ea ca sentimentele nu se pot dicta. La aceste cuvinte, la auzul acestor cuvinte ce mai poti spune tu ca barbat? Ti-e deja destul de greu sa accepti ca le auzi, darmite sa le mai si insusesti...
Reply With Quote
Vechi 07.08.2009, 16:24:50
Tzantzarika Tzantzarika is offline
Member

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Pot sa pun si eu o intrebare domnului care a deschis topicul? De ce v-a luat 7 ani sa va hotarati sa o cereti de sotie?
Reply With Quote
Vechi 07.08.2009, 19:27:56
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tzantzarika Vezi mesajul
Pot sa pun si eu o intrebare domnului care a deschis topicul? De ce v-a luat 7 ani sa va hotarati sa o cereti de sotie?
Buna intrebare!!!
Se zice boala lunga moarte sigura! De regula femeile sunt cele care iau plasa si sunt parasite, dar uneori sunt ele cele care dau plasa. Anii de consum ai relatiei (=anii cand nu se creaza nimic, nu vin copii, nu poti investi in siguranta in viitor) fara sa stii nimic sigur, cu constiinta ca esti probata pana nu se stie cand si nici cu ce rezultat, lasa urme adanci degradand persoana si asemanarea ei cu Dumnezeu, de unde si estomparea conturului pacatului. Apoi te obisnuiesti sa fii luata fara acte, fara responsabilitati... devierile sunt mult mai usoare.
Reply With Quote
Vechi 09.08.2009, 01:11:28
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
Buna intrebare!!!
Se zice boala lunga moarte sigura! De regula femeile sunt cele care iau plasa si sunt parasite, dar uneori sunt ele cele care dau plasa. Anii de consum ai relatiei (=anii cand nu se creaza nimic, nu vin copii, nu poti investi in siguranta in viitor) fara sa stii nimic sigur, cu constiinta ca esti probata pana nu se stie cand si nici cu ce rezultat, lasa urme adanci degradand persoana si asemanarea ei cu Dumnezeu, de unde si estomparea conturului pacatului. Apoi te obisnuiesti sa fii luata fara acte, fara responsabilitati... devierile sunt mult mai usoare.
Aveti dreptate, dar traim vremuri din ce in ce mai tulburi cand nu mai stii sa deosebesti dragostea adevarata de prietenie sau de altceva.
Am sperat ca dragostea noastra va inflori mai mult, se va maturiza, va deveni altceva, ceva ce probabil nici noi nu stim ce. Oricum nu am apreciat ce ne-a dat Dumnezeu si mereu am cautat altceva. Fiecare lupta pentru ce nu are. In fine personal am abandonat pe moment orice speranta de a mai face ceva in a o intoarce pe ea acasa. Mi se pare umilitor. Si mai mult am nevoie de putere, iar acum nu mai gasesc puterea de a mai merge inainte. Chiar cu riscul de a pacatui eu, desi eu nu sunt si nu m-am indragostit ca ea de nimeni, dar ce pot eu sa fac acum cand ea abia mai vrobeste cu mine, eu fiind plecat de acasa. Adica cu alte cuvinte sunt dat afara din casa si tot eu sa caut motive de impacare, cand ea mi-a facut bagajele?Voi ce parere aveti? Se mai merita? E pacat? Eu cred ca nu atat de inversunata este ea acum incat nu poti vorbi nimic cu ea. Nu mi-a frica de divort, e doar o procedura legala simpla, vreau insa sa se termine mai repede totul, atat de mult am fost umilit.
Reply With Quote
Vechi 09.08.2009, 01:04:24
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tzantzarika Vezi mesajul
Greu de spus. Probabil dorinta de a trai in pacat. Cine stie? Si nunta noastra probabil a fost o intamplare.Totul probabil a fost o ambitie prosteasca de-a noastra de face sa merga o relatie care oricum nu mergea. Cine stie? Cine mai stie motivele? Habar nu am. Problema mea este acum una morala, crestineasca. Cineva aici ma indemna la fapte bune. Ok. O sa merg pe la biserici preoti, dar nu prea am tragere de inima. Se poarta acum cu mine ca si cum as fi un strain, unul de pe strada un nimeni. Raspunde foarte urat la telefon iar conversatiile sunt monoloage in care eu vorbesc de unul singur. E greu sa te lupti in viata de unul singur.
Reply With Quote
Vechi 31.08.2009, 13:25:55
altrui5t altrui5t is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.08.2009
Implicit

Doamne ajuta!

Draga Lucian,

continua, te rog, sa iti salvezi casnicia.
Incepe prin a te ruga la Sfintul Nicolae, in fiecare zi rostind Acatistul. Si ai incredere ca va veti imbratisa din nou cu dragoste bine-placuta lui Dumnezeu si va veti declara ca va iubiti.
Fii blind in fiecare atitudine, in vorba si prezenta! Suride-i sotiei tale dragi si spune-i ca stii ca ii este greu, spune-i ca o iubesti si spune-i ca ai nevoie de ea, insira-i lucrurile frumoase pe care le face si care iti aduc senin si lumina si bucurie in viata.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am nevoie de sprijin moral si spiritual...... patricia2006 Generalitati 12 08.09.2012 19:02:08
ceva interesant(decizii dificile) Patrie si Credinta Morala Crestina 11 01.11.2011 18:10:51
Titlul unei carti caliyo Biserica Romano-Catolica 8 29.06.2010 23:41:15
Luarea mesei in familie - o comoara uitata. windorin Generalitati 89 15.03.2010 10:35:36
Povestea unei casatorii Laurentiu Generalitati 2 04.11.2007 01:58:42