![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc mult pentur sfaturi. Intre timp am citit si celelalte posturi ale lui AltulDesigur - cred ca are circumstante atenuante - pentru ca e parasit - crede el- fara motive reale - si probabil ca m-a identificat intr-un fel cu sotia lui.
Foarte frumoasa rugaciunea "Vino inapoi, nu te cert, nu Ma scarbesc de tine, nu te lepad, nu Ma impietresc fata de zidirea Mea, fiul Meu, chipul Meu, omul pe care l-am zidit cu mainile Mele si intru care m-am imbracat"("Cele mai frumoase rugaciuni ale ortodoxiei" - rugaciunea Safntului Ioan Damaschin). Asa e - probabil ca nu mi-am iubit sotul - nu cu o iubire suficient de mare. Acum cred ca pe omul de langa mine il iubesc. Sunt mai "batrana" si mai inteleapta. am sa ascult de sfatul duhovnicului si sper sa-mi gasesc linistea. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Departe si aproape de Dumnezeu | tatolivia | Intrebari utilizatori | 0 | 12.05.2012 18:05:14 |
Cat de departe e sfarsitul? | Lucian008 | Generalitati | 21 | 03.05.2012 16:03:33 |
Pavel Corut face praf crestinismul(sunt socat)Pazeste-ne Doamne! | tigerAvalo9 | Generalitati | 43 | 11.04.2010 23:39:07 |
citeste si da mai departe | carmina | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 01.02.2010 21:14:13 |
sunt departe ..si singura.. | mioara | Rugaciuni | 18 | 20.12.2006 14:53:48 |
|