![]() |
![]() |
|
|
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Nimeni nu v-a acuzat ca mintiti, ori ca ati fi hoti... "Gura pacatosului adevar graieste!" si "Pasarea pe limba ei piere!"
Iata cateva contradictii culese din mesajele dumnealor de pe cele trei topicuri pe care le-au deschis: 1. suntem informati ca parintele i-a indrumat sa apeleze la crestinii de pe acest forum Citat:
Citat:
Citat:
2. Doamna a fost intrebata daca a vorbit cu preotul... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce se intampla aici?Ca sa fiti ajutati trebuie sa spuneti date concrete,adresa,cod postal,informatii detaliate si sa vorbiti clar ca sa va putem intelege.Mie pur si simplu mi s-a incretit pielea cand am vazut ce e pe acest forum.Si daca am strange toti de pe forum 10 lei am strange o suma cat de cat...ce ziceti?
|
|
|||
|
|||
![]()
o suma de 10 lei nu e cine stie ce....
|
|
|||
|
|||
![]()
nu e cazul sa se mai bata apa in piua, s-au dat informatii mai mult decat suficiente. acum ramane la latitudinea fiecaruia daca da ceva sau nu ptr aceasta familie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceva nu e inca clar, pentru a putea cineva transfera bani e nevoie de:
1. Numarul de cont. Am inteles ca e: ro09btrl 03701201t06955xx la Banca Transilvania, da? 2. Numele titularului contului. Care e exact numele? Dumitrescu Emi? Dumitrescu Dumitru Emil? Iulia Emil? Scuze, dar nu am resuit sa caut informatia asta prin toate mesajele, e un thread foarte lung. Bogdan. |
|
||||
|
||||
![]()
Am inteles ca dumi_emil a fost banat, va trebui sa cauti. Cred ca in penultima pagina gasesti toate informatiile despre cont.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumitrescu Dumitru Emil
Str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,ap.19 Oras Tulcea, cod 820204 Jud.Tulcea NR CONT: RO09BTRL03701201T06955XX in lei Banca Transilvania SUCURSALA TULCEA STRADA BABADAG NR 15 BL7 PARTER Cod SWIFT: BTRLRO22 |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fericiti cei saraci cu duhul! | patinina34 | Generalitati | 31 | 27.04.2012 01:00:27 |
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? | Florin-Ionut | Umanitare | 60 | 09.02.2011 19:58:11 |
Saraci si cu datorii! | rusumadena | Umanitare | 0 | 16.12.2010 18:59:04 |
Salarului preotilor saraci | Indraznetul | Generalitati | 13 | 04.02.2008 20:55:48 |
|