![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este adevarat Cristina. Eu cunosc un asemenea caz.
Nu trebuie sa treaca la greco-catolici in prealabil si eu asa stiu ca este o combinatie intre cele doua confesiuni, cu preponderenta ortodoxa. De ce sa fie neamurile ortodoxe inselate? Acum nu stiu, n-am inteles aceasta confesiune intru totul, dar cred ca este o solutie in astfel de cazuri. Si cum am spus depinde mult de preoti. Exista si preoti ortodocsi f.severi si preoti catolici f.severi. Nu cred ca cei ortodocsi sunt mai deschisi spre catolici in ceea ce priveste tainele. Inca exista probleme la ambii preoti cu privire la botez si cununie. Si sufera pana la urma...credinciosii de ambele feluri. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox | Shalom | Nunta | 37 | 06.12.2012 13:34:40 |
nunta dintre un ortodox si un catolic | Marinela | Nunta | 30 | 16.07.2011 11:56:44 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Numele Biserici Primare era Ortodox sau catolic | ioan_strainul | Despre Biserica Ortodoxa in general | 27 | 18.02.2011 14:24:09 |
ce fel de catolic poate fi cel botezat ortodox | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 15 | 30.10.2010 16:55:32 |
|