![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca la concursuri si ...la altele asemenea spui ca este mai inti poza ,si dupa cite se vede ...si crezi in asta... Iacata dumnezeul tau in care crezi: POZA si cum ARATI ! Spune-mi atunci : Dumnezeul cel viu si adevarat al cite-lea este in care mai crezi tu ? Cu toate scuzele de rigoare : gresit, f. gresit sa te increzi mai mult in chip si in ,,boielile" lui decit in Dumnezeu . Uite asa descoperim ca desi vorbim ... orice nu toti credem in acelasi Dumnezeu. Ce sa te mai intreb ce sanse am eu ... si tu la mintuire daca ne deosebim atit de transant, inchinindu-ne si la dumnezei diferiti ! Sa nu crezi ca acul de cravata si butonii au un rol anume ! au doar la cei care nu se pot lipsi de ei si cred ca sunt mai SIC asa ,pt. ca la fel rost au si ancestralii nasturi ! Stiu ca te supara parerea mea dar sa incerci sa nu mai confunzi nici o data pe Creator cu creatura sa ! In rest sa fi iubita(ca inteleg ca te straduiesti sa fi frumoasa) si sa ai pace ! Last edited by zaharia_2009; 19.08.2009 at 14:39:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Ati vrea sa stiti cum a aparut machiajul (in general pictarea trupului) si mai ales de ce?
:) |
|
|||
|
|||
![]()
daca spui tuuuuu, asa o fi
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
deocamdata o spui tu, pana la a-mi arata unde scrie in Biblie asa ceva
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
16. Astfel, fiindcă ești căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea. 17. Fiindcă tu zici: Sunt bogat și m-am îmbogățit și de nimic nu am nevoie! Și nu știi că tu ești cel ticălos și vrednic de plâns, și sărac și orb și gol! 18. Te sfătuiesc să cumperi de la Mine aur lămurit în foc, ca să te îmbogățești, și veșminte albe ca să te îmbraci și să nu se dea pe față rușinea goliciunii tale, și alifie de ochi ca să-ți ungi ochii și să vezi. 19. Eu pe câți îi iubesc îi mustru și îi pedepsesc; sârguiește dar și te pocăiește. (Apocalipsa cap. 3) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un preot imi spunea ca daca ajungem sa ne acuzam pentru micile noastre bucurii - in care ar intra si dragostea pentru haine si podoabe, daca este cu masura, ar intra cuvintele incrucisate, ar intra o plimbare 'fara rost', o carte care ne place si pe care o citim just for fun, nu ca sa ne instruim neaparat... Deci, daca ne acuzam de micile bucurii, ajungem sa nu mai vedem ca esenta crestinismului este bucuria si multumirea. Sa ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat toate aceste lucruri, si sa nu stam ore in sir in fata oglinzii, dar sa ne bucuram cand putem sa aratam bine accentuand frumusetea pe care ne-a dat-o Dumnezeu, sau retusand unele defecte!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Calduicel inseamna sa iti fie indiferent Dumnezeu si semenul. Nu inseamna ca trebuie sa ne purtam toti acum ca niste monahi. Fiecare cu calea lui. Calea noastra a mirenilor este alta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
despre imbracaminte si machiaj | oana72 | Generalitati | 183 | 19.11.2012 08:59:59 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre machiaj si bijuterii | danyel | Generalitati | 102 | 20.07.2007 16:15:30 |
|