![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Te-am rugat sa imi spui in ce sens folosesti tu cuvintul iubire si am sa iti raspund si eu, imediat. Daca doresti neaparat, pot sa iti dau si vederile mele cu privire la de ce sint eu aici, despre fenomenul mortii etc, insa nu cred ca ele au vreo relevanta. Sint asemanatoare cu ale altor atei. Citat:
Contradictia se afla in mine, intr-adevar, pentru ca nu pot intelege cum cineva poate accepta cu atita seninatate niste ... |
|
|
||||
|
||||
|
Conversatia cu tine imi da impresia unui om orb ,caruia incerc sa ii arat curcubeul,iar el imi cere sa il poata atinge ca sa creada ca exista.
Cu toate acestea,eu stiu ca nu esti atat de orb si,spre deosebire de tine,eu nu ti-am vorbit de dragul unei discutii in contradictoriu,ci doar pentru ca am simtit sa iti transmit aceste lucruri. Totusi,batutul apei in piua nu este unul din hobbyurile mele,ce am avut de spus s-a citit,iar cine a avut dorinta de a intelege a inteles,daca a dorit. |
|
|
|||
|
|||
|
Curcubeul nu il pot atinge, insa inteleg de ce el se formeaza si pot sa il reproduc acasa la mine.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai vrea sa spui ca simulezi eventual..........Desi tot ma indoiesc! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu n-ai facut fizica la scoala? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cum : <<< Cel care își înmulțește cunoștințele , își inmulțește și mâhnirile >>> ( Sf. Scriptură ) Precum și : <<< Unde se află Duhul lui Dumnezeu, acolo este și libertatea >>> ( Ap . Pavel ) Dar : <<< Toate să le încercați : țineți ce este bine . >>> ( Ap. Pavel )
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum poti pune egalitate intre curcubeul lui Dumnezeu si ceea ce poti face la tine acasa. Poti sa-ti faci tu fantani arteziene si in cap! Sa stropeasca colturile! Scuze, Doamne, iarta-ne! |
|
|
|||
|
|||
|
Acesta e singurul adevar pe care l-ai spus. Daca nu poti atinge lucrarea lui Dumnezeu, atunci de ce te crezi mai mare ca El?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In aceeasi ordine de idei, si fulgerul a fost, de demult, reprodus in laborator. Si cel reprodus in laborator e identic cu cel din cer. Exact aceleasi principii sunt responsabile pentru producerea lui. Cred ca nu stii ce inseamna "a reproduce" un fenomen. Semantic. Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 08:25:49 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 20:24:36 |
| Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 11:03:30 |
|
|