Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2009, 14:29:43
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Te laudai ca stii de ce sufera copilul din poza.
Ne-ai spus cumva si noua?
Da,am raspuns la intrebarea ta mai sus.Daca ai citit si ai vrut sa intelegi.
Insa,la majoritatea intrebarilor mele tu nu cred ca ai avut un raspuns.
Draga Topcat,chiar si rational cand porti o contradictie,este important sa vrei sa intelegi,nu doar sa te contrazici de dragul de a o face ori de a avea ultimul cuvant.
Deasemenea,daca este sa o iei chiar si din punct de vedere psihologic,orice om are o motivatie pentru actiunile sale,oricare ar fi ele si indiferent ca este ori nu este pe deplin constient de ea.
Te-ai intrebat vreodata pentru ce atata inversunare la tine de a te contrazice pe un astfel de subiect?Oare contradictia ta este cu noi ori se desfasoara undeva in interiorul tau?
Eu,daca as fi in locul tau,m-as intreba...
Vechi 07.09.2009, 14:32:58
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Draga, daca tu nu iti poti defini termenii pe care ii folosesti cum te descurci in viata?
Sunt sigura ca discut cu un om inteligent si ai inteles subtilitatea din mesajul meu,cel putin asta imi place sa cred.
Dar,ca sa fie mai mult pe intelesul tau,intrebarea suna cam asa:Poti sa vezi sunetele cu ochii?
Sau poti sa atingi cu auzul?
Evident ca nu!Vrei sa vezi cu adevarat ce este dincolo,utilizeaza-ti sufletul si,cu siguranta vei reusi!
Vechi 07.09.2009, 14:40:42
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Da,am raspuns la intrebarea ta mai sus.Daca ai citit si ai vrut sa intelegi.
Te rog mult de tot, fa-mi hatirul si repeta pe scurt, vorbesc foarte serios, raspunsul la intrebarea: de ce sufera micutul din fotografie?
Citat:
Insa,la majoritatea intrebarilor mele tu nu cred ca ai avut un raspuns.
Eu nu pot sa iti dau raspuns la intrebari fara sens. Atita timp cit tu nu definesti cuvintele pe care le folosesti nu pot sa iti spun ceva.
Te-am rugat sa imi spui in ce sens folosesti tu cuvintul iubire si am sa iti raspund si eu, imediat.
Daca doresti neaparat, pot sa iti dau si vederile mele cu privire la de ce sint eu aici, despre fenomenul mortii etc, insa nu cred ca ele au vreo relevanta. Sint asemanatoare cu ale altor atei.
Citat:
Draga Topcat,chiar si rational cand porti o contradictie,este important sa vrei sa intelegi,nu doar sa te contrazici de dragul de a o face ori de a avea ultimul cuvant.
Deasemenea,daca este sa o iei chiar si din punct de vedere psihologic,orice om are o motivatie pentru actiunile sale,oricare ar fi ele si indiferent ca este ori nu este pe deplin constient de ea.
Te-ai intrebat vreodata pentru ce atata inversunare la tine de a te contrazice pe un astfel de subiect?Oare contradictia ta este cu noi ori se desfasoara undeva in interiorul tau?
Eu,daca as fi in locul tau,m-as intreba...
Te asigur ca daca ar fi inversunare as pune intrebari mult mai incomode, insa as zbura de pe forum imediat :)
Contradictia se afla in mine, intr-adevar, pentru ca nu pot intelege cum cineva poate accepta cu atita seninatate niste ...
Vechi 07.09.2009, 14:51:32
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Sunt sigura ca discut cu un om inteligent si ai inteles subtilitatea din mesajul meu,cel putin asta imi place sa cred.
Dar,ca sa fie mai mult pe intelesul tau,intrebarea suna cam asa:Poti sa vezi sunetele cu ochii?
Sau poti sa atingi cu auzul?
Evident ca nu!Vrei sa vezi cu adevarat ce este dincolo,utilizeaza-ti sufletul si,cu siguranta vei reusi!
Da, inteleg ce vroiai sa spui insa exemplele tale nu sint bune: liliecii vad si pipaie cu auzul. Sunetele, daca sint destul de puternice, le vezi cu ochii.
Nu poti utiliza ceva imaterial pentru ca, de indata ce interactioneaza cu materialul devine material, prin definitie.
Faptul ca sufletul sau iubirea sint imateriale e o iluzie
Vechi 07.09.2009, 14:56:57
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Conversatia cu tine imi da impresia unui om orb ,caruia incerc sa ii arat curcubeul,iar el imi cere sa il poata atinge ca sa creada ca exista.
Cu toate acestea,eu stiu ca nu esti atat de orb si,spre deosebire de tine,eu nu ti-am vorbit de dragul unei discutii in contradictoriu,ci doar pentru ca am simtit sa iti transmit aceste lucruri.
Totusi,batutul apei in piua nu este unul din hobbyurile mele,ce am avut de spus s-a citit,iar cine a avut dorinta de a intelege a inteles,daca a dorit.
Vechi 07.09.2009, 14:57:53
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Faptul ca sufletul sau iubirea sint imateriale e o iluzie
-Si,atunci,cum poti afirma ca iti iubesti sotia ori familia?
Afirmatiile tale se bazeaza pe iluzii? :)
Vechi 07.09.2009, 15:11:06
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Conversatia cu tine imi da impresia unui om orb ,caruia incerc sa ii arat curcubeul,iar el imi cere sa il poata atinge ca sa creada ca exista.
Curcubeul nu il pot atinge, insa inteleg de ce el se formeaza si pot sa il reproduc acasa la mine.
Vechi 07.09.2009, 15:12:13
topcat
Guest

Implicit

Citat:
-Si,atunci,cum poti afirma ca iti iubesti sotia ori familia?
Afirmatiile tale se bazeaza pe iluzii? :)
:)
Am afirmat eu vreodata ca iubirea mea pentru sotie si copii e ceva imaterial?
Vechi 07.09.2009, 15:24:01
teatru-copii teatru-copii is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2009
Locație: Botosani - Saveni
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru teatru-copii
Implicit ha,ha,ha

Citat:
Curcubeul nu il pot atinge, insa inteleg de ce el se formeaza si pot sa il reproduc acasa la mine.
As vrea s-o vad si pe asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ai vrea sa spui ca simulezi eventual..........Desi tot ma indoiesc!
Vechi 07.09.2009, 15:35:35
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de teatru-copii Vezi mesajul
As vrea s-o vad si pe asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ai vrea sa spui ca simulezi eventual..........Desi tot ma indoiesc!
Uita-te, avind soarele in spate, la o fintina arteziana ce produce picaturi fine de apa. Vei vedea un curcubeu de toata frumusetea.
Tu n-ai facut fizica la scoala?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30