![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa,la majoritatea intrebarilor mele tu nu cred ca ai avut un raspuns. Draga Topcat,chiar si rational cand porti o contradictie,este important sa vrei sa intelegi,nu doar sa te contrazici de dragul de a o face ori de a avea ultimul cuvant. Deasemenea,daca este sa o iei chiar si din punct de vedere psihologic,orice om are o motivatie pentru actiunile sale,oricare ar fi ele si indiferent ca este ori nu este pe deplin constient de ea. Te-ai intrebat vreodata pentru ce atata inversunare la tine de a te contrazice pe un astfel de subiect?Oare contradictia ta este cu noi ori se desfasoara undeva in interiorul tau? Eu,daca as fi in locul tau,m-as intreba... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar,ca sa fie mai mult pe intelesul tau,intrebarea suna cam asa:Poti sa vezi sunetele cu ochii? Sau poti sa atingi cu auzul? Evident ca nu!Vrei sa vezi cu adevarat ce este dincolo,utilizeaza-ti sufletul si,cu siguranta vei reusi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Te-am rugat sa imi spui in ce sens folosesti tu cuvintul iubire si am sa iti raspund si eu, imediat. Daca doresti neaparat, pot sa iti dau si vederile mele cu privire la de ce sint eu aici, despre fenomenul mortii etc, insa nu cred ca ele au vreo relevanta. Sint asemanatoare cu ale altor atei. Citat:
Contradictia se afla in mine, intr-adevar, pentru ca nu pot intelege cum cineva poate accepta cu atita seninatate niste ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poti utiliza ceva imaterial pentru ca, de indata ce interactioneaza cu materialul devine material, prin definitie. Faptul ca sufletul sau iubirea sint imateriale e o iluzie |
|
||||
|
||||
![]()
Conversatia cu tine imi da impresia unui om orb ,caruia incerc sa ii arat curcubeul,iar el imi cere sa il poata atinge ca sa creada ca exista.
Cu toate acestea,eu stiu ca nu esti atat de orb si,spre deosebire de tine,eu nu ti-am vorbit de dragul unei discutii in contradictoriu,ci doar pentru ca am simtit sa iti transmit aceste lucruri. Totusi,batutul apei in piua nu este unul din hobbyurile mele,ce am avut de spus s-a citit,iar cine a avut dorinta de a intelege a inteles,daca a dorit. |
|
||||
|
||||
![]()
-Si,atunci,cum poti afirma ca iti iubesti sotia ori familia?
Afirmatiile tale se bazeaza pe iluzii? :) |
|
|||
|
|||
![]()
Curcubeul nu il pot atinge, insa inteleg de ce el se formeaza si pot sa il reproduc acasa la mine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am afirmat eu vreodata ca iubirea mea pentru sotie si copii e ceva imaterial? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai vrea sa spui ca simulezi eventual..........Desi tot ma indoiesc! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu n-ai facut fizica la scoala? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|