![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
"Ei bine, teoria evoluționismului este împotriva acestei legi a entropiei (nu poate exista evoluție într-un univers entropic), dar și împotriva Genezei biblice și totuși este predată în școli!
Ioan Cișmileanu" S-a demontat de mult aceasta aberatie dar legenda continua in cercurile creationiste. Nu stiu cum dintr-o data toti crestinii stiu ce-i aia entropie si cum functioneaza. Cert e ca nu se aplica in cazul Pamantului. Cei care vb despre entropia in univers abereaza propagandistic pentru ca evolutionismul nu discuta despre tot universul. Pentru ca legea entropiei sa fie valabila, e nevoie de un sistem inchis, fara aport de caldura din exterior. Acum, mergeti putin afara si spuneti-mi, daca nu sunt nori, ce e chestia aia mare si stralucitoare de pe cer. Daca nu ati fumat nimic, o sa-mi spuneti ca e soarele si daca stati putin mai mult o sa vedeti ca va incalziti, ceea ce nu se intampla la umbra. Deci Soarele furnizeaza caldura Pamantului care, deci, nu este sistem inchis. Fizica elementara, Ioane, fizica elementara! Avem aici un exemplu de tovaras care face propaganda si se imbogateste pe seama credulilor incalcand cu bocancii de armata sovietica cel putin una din porunci. Sa nu minti Ioane! Si voi nu mai dati banii pe prostii! E criza, aveti grija! |
|
|
||||
|
||||
|
Eu totusi as vrea un raspuns simplu si demonstrabil din partea stiintei, la intrebarea asta:
Cum a aparut viata pe pamant?...si as vrea si eu sa vad cum poate crea Omul viata ( atentie...nu perpetua, deci crea in laborator) ![]() Alte intrebari: De ce omul nu stia ce forma are pamantul fara sa treaca atatia ani pana sa isi dea seama? De ce stiinta nu il poate face pe Om nemuritor? De ce stiinta nu poate crea o celula???...deci NU prelevata, creata. De ce stiinta studiaza si descopera lucruri create, deci studiaza pe un material dat? De ce apar boli si dureaza zeci de ani pana sa descopere omul cauza si nu o stie din start? De ce creierul omului este limitat si nu poate raspunde la multe intrebari existentiale, dar are totusi convingerea ca stie totul? De ce Stiinta vine intotdeauna din urma????????
Last edited by AndruscaCIM; 15.09.2009 at 14:07:21. |
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
![]() Citat:
Probabil ca il va putea Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Creierul uman e limitat pentru ca e construit de ceasornicarul orb. Din urma cui? |
|
|
||||
|
||||
|
Ma indoiesc
Din urma creatiei ( e clar ca eu cred in creationism) si venind din urma cu lacune evident, ma indoiesc ca va putea vreodata oferi raspunsuri la intrebarile atat de simple si la obiect dar atat de dificile pentru stiinta. Esti de acord ca al nostru creier este limitat...deci automat pica teoria evolutionista pentru ca este conceputa de un creier limitat :)))))))))
|
|
|
|||
|
|||
|
E dreptul tau
Insa, daca ai sa analizezi ce a facut stiinta in numai citeva sute ani, si ritmul descoperirilor creste exponential, pare foarte plauzibil. Citat:
Dar nu inteleg unde vezi tu ca altcineva ar fi dat niste raspunsuri! Buna gluma :) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cine este ceasornicarul orb? |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 08:25:49 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 20:24:36 |
| Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 11:03:30 |
|
|