![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Temeti-va de "pocaitii" care duc o viata de curatenie si, prin asta, spun multe. |
|
||||
|
||||
![]()
drept este....dar poti muri foarte usor cu biblia in mana.......si sa fii si foarte curat.......una este cararea lui hristos....nu mai multe.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totutusi, Sfanta Scriptura este cea care poate "sa-ti dea intelepciunea care duce la mantuire"(2 Timotei 3:15). Poti muri cu Biblia in mana; dar, fara Biblie (Cuvantul lui Dumnezeu) moartea este mai sigura. Cel rau are mai mult succes asupra celor nestiutori; inselaciunea este mai lesne de infaptuit. Cand ati spus "cararea lui Hristos", la ce v-ati referit? Care este acea carare unica? Last edited by condor; 21.09.2009 at 10:35:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Stiti cumva de la Domnul Iisus Hristos acest "adevar"? Sau, l-ati inlocuit pe Mantuitorul cu o confesiune religioasa?
"Iisus a zis:"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine."(Ioan 14:7) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Multumesc pentru trimitere, dar o stiu...tocmai de aceea sunt ortodoxa . P.S. In caz ca nu v-ati dat seama, formularea intrebarii dumneavoastra are o logica foarte ciudata... Eu am dedus ca sunteti aconfesional, pentru ca in cazul in care aveti vreo confesiune va contraziceti prea tare... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fac parte dintr-o confesiune, si nu ma contrazic deloc. |
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca sunteti ortodoxa, nu cred ca este "meritul" si alegerea dvs. Gresesc?
|
![]() |
Tags |
dfgergheg |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 13:25:48 |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 21:46:52 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 00:16:18 |
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 20.06.2008 23:42:10 |
|