![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiti cumva de la Domnul Iisus Hristos acest "adevar"? Sau, l-ati inlocuit pe Mantuitorul cu o confesiune religioasa?
"Iisus a zis:"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine."(Ioan 14:7) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Multumesc pentru trimitere, dar o stiu...tocmai de aceea sunt ortodoxa . P.S. In caz ca nu v-ati dat seama, formularea intrebarii dumneavoastra are o logica foarte ciudata... Eu am dedus ca sunteti aconfesional, pentru ca in cazul in care aveti vreo confesiune va contraziceti prea tare... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fac parte dintr-o confesiune, si nu ma contrazic deloc. |
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca sunteti ortodoxa, nu cred ca este "meritul" si alegerea dvs. Gresesc?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ati fi sub efectul hipnozei, nu ar fi o problema. Trece. Sa nu fie ceva mai rau. Pot sa va adresez doua intrebari? Cand ati ales dvs. sa fiti ortodoxa? Ati incheiat vre-un legamant cu Dumnezeu, prin Iisus Hristos? Last edited by condor; 21.09.2009 at 18:56:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai de ales sa fii ortodox,Botezul simplu fara asumarea lui si a trairii dupa predania Bisericii Ortodoxe nu te face ortodox.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar intreb, un om care a trait toata viata dupa cuvintele Mantuiorului, in credinta sincera izvoratoare de fapte bune, dar nu a efectuat procedura publica a legamantului formal, va fi pierdut?
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
La dvs., botezul nu mai are valoare de legamant. A devenit un formalism. Citat:
De retinut faptu ca botezul inseamna "marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Iisus Hristos." (1 Petru 3:21). Iar dvs. il numiti "legamant formal". Last edited by condor; 21.09.2009 at 20:15:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne cu d mare
|
![]() |
Tags |
dfgergheg |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 13:25:48 |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 21:46:52 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 00:16:18 |
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 20.06.2008 23:42:10 |
|